BIY AD

24 Mayıs 2010 Pazartesi

Küfreden Küfürbaz J-Will


Link

Küfretmeyen küfürbaz Lost oyuncularından hemen sonra rastlamam güzel oldu. Jason Williams 3. maçta Celtics tarafından yerle bir edilmenin siniriyle muhabirlere patlıyor. Ufak çaplı tehditler bile savuruyor "Sinirlenmemi istemiyorsanız çekilin" şeklinde. Barnes da şaşkın bir yüz ifadesiyle olayın bitmesini bekliyor ama J-Will baya uzun süre saydırıyor.

Şu siniri ve hırsı parkede gösterse Magic oyuncuları belki daha çekişmeli bir seri izlerdik. Stan Van Gundy maç konuşması yerine bu videoyu oynatıp "Bu sinir ve hırsla oynamayanı Warriors'a takas edeceğiz" dese acaba bir fark görür müyüz?

3 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

Adamım f**k bombardımanına tutmuş basını! hakkat bu paparazzilerin ne işi var soyunma odasında çocyk üstünü başını giymeye çaşıyor bunlar birbirni itekliyor. i..e ba-sın bu-nu-da ya-zın!!

LexLuthor dedi ki...

Barnes'in yerinde olsam bende J-Will'in sözünü kesmezdim. o sinirle dalar malar piskopat herif sonra bi de basına malzeme olmak var :P ayrıca barnes hiçte şaşkın gibi gelmedi bana, çok eğleniyormuş gibi bence :)

Unknown dedi ki...

Barnes da inceden tırsıyor videonun sonlarına doğru. Korku dolu gözlerle J-Will e bakıyor böyle. Bu hale düşecekleri belliydi eğer oyun kurucuların J-Nelson ve J-Will ise şampiyon olman pek mümkün değil.