BIY AD

30 Mayıs 2010 Pazar

Nash'in Gözyaşları


Link

Lakers'a elendikleri maçtan sonra soyunma odasında Alvin Gentry tarafından teselli edilirken... Üzülmemek elde değil onun adına. Kaç kere yazdım bu blogda kendisine ve oyununa hasta olduğumu. Bütün NBA Finaleri'ne çıkmayı en çok hakeden isimlerden biri.

Ama maçın en kritik yerinde driblingini yanlış yerde kestiğini ve şut yerine çok kötü tercih edilmiş, fastbreak'i tetikleyecek bir pas verdiğini söylemem gerek. O pas gitti Kobe'ye açık alanda Frye'ı bire bir yakalama şansı doğurdu ve maç orada bitti.

8 FARKLI FIKIR:

xaxa dedi ki...

J-Rich bir box-out yapamadı, sonuç yazık oldu

gay doc. dedi ki...

mükemmel bi oyuncu.bu sene yüzüğü fazlasıyla haketti

Adsız dedi ki...

bu maçla birlikte nba sezonu benim için bitti. her sene her sene lakers, celtics.. iyice baygınlık vermeye başladı. tabii bu iki takımı destekleyenler haricindekilere. resmen büyük takımların hegomonyası var nba'de. değişim, heyecan şart. bu sene reytingler yükselecek belki ama benim için hayal kırıklığı yaratan başka bir sezon oldu bu.

Adsız dedi ki...

Ne demek her sene Celtics,adamlar yıllarca süründüler 2008 de yıllar sonra finale çıktılar.Nba de takımların bütçeleri aynıdır,salary cap diye birşey var.Asıl siz futbola bakın Barcelona ile Konyaspor'un bütçesi aynı mı?Parayı bastıran istediği oyuncuyu alıyor,Nba'deki sistem hiçbir sporda yok.

Adsız dedi ki...

son 15 senedeki şampiyonları saysana bana. 2006 yılındaki heat şampiyonluğu hariç son 20 yıldır büyük takımların egemenliği var ligde. sisteme birşey demiyorum benim demek istediğim:lakers-suns: magic-celtics maçları başlamadan herkesin lakers-celtics finali olacağını bilmesi.

Adsız dedi ki...

San Antonio Spurs büyük takım mı?Senin mantığına göre en büyük takımın New York Knicks olması gerekiyor.

Unknown dedi ki...

sokakta kendi aramızda oynarken; bir arkadaş sürekli şut sokmaya başlarsa çok pis sinir oluruz. ne yapsanız o adam atar; ittirsekte eline vursakta atar; şans ya da adamın yeteneği.. dün gece de kobe aynı bu durumdaydı. yılların çalışması ve ben kendimi bildim bileli ( son 10 yılda ) kobe nin yeteneklerini görüyoruz.. ben dün orada oyuncu olsam bırakır giderdim herhalde; grant hill ne yaptıysa engel olamadı, sürekli çok çok zor şutları soktu ve alan savunmasının en kötü tarafı ron artestin basketlerine engel olamamasıydı. Bir phoneix taraftarı olarak çok sinir oldum. bir ara kobe ne zman kaçırcak diye büyük bir merakla bekledim. Bilenler bilir yıl 2005 yine la-suns serisi ve 7.maç ilk çeyrek suns %78 ile hücüm etmişti. sanki ona bir itaf oldu :) umarm boston şampiyon olur...

Adsız dedi ki...

barça örneğini veren arkadaşım, biri ispanya biri türk takımı. nba sadece amerika'nın basketbol ligidir. örnek vereceksende beko basketbol ligini falan ver bari.