BIY AD

31 Mayıs 2010 Pazartesi

Vujacic'in Salaklığı ve Kobe'nin Tepkisi


Link


Link

Evet buyrun maç yazısında değindiğim Vujacic'in salaklığı. Deplasmanda 15 sayı öndeyken, seyirci bile umudunu yavaş yavaş kaybetmeye başlamışken, bedava 2 sayı ve bir de extra hücum hediye etti Suns'a. Neymiş Vujacic'in dediğine göre ailesini içeren kötü birşeyler söylemiş Dragic. Dragic küfretmiş olsa bile, ona ve Suns'a böyle bir fırsat vermek salaklıktır başka birşey değil. Kaldı ki Dragic kendi sahasına doğru hareketlenirken, Vujacic sanki ona dönüp birşeyler söylüyor ve Dragic de bunun üzerine dönüp ona yaklaşıyor gibi geldi bana. Aralarındaki sorun tam olarak nedir bilmiyorum. Ancak geçtiğimiz sezon düzenlenen 2009 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda Vujacic kendisine göre ufak, Slovenya milli takımı doktorlarına göre ciddi bir diz sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkartılmıştı. Oyun kurucu pozisyonu için çekiştiği Goran Dragic ise Avrupa Şampiyonası'na katılmıştı. Ama bu çok da geçerli bir sebep gibi gözükmüyor aralarındaki gerginlik için.

Kısacası Vujacic'in, Dragic'e dirsek attığı noktada Suns ve taraftarlar uyandı, farkı 3'e kadar indirmeyi başardılar. Ama Kobe devreye girdi. Bu tür salaklıklar cezasız kalınca üzülüyorum gerçekten. Zaten Kobe'nin de maç sonundaki tepkisi eşsizdi:


Link

Onu öldürecektim diyor ardından "Peki maç bitti şimdi ne yapacaksın?" diye sorulunca "Hala onu öldüreceğim" diye yanıtlıyor Kobe. Hatta olay bununla da sınırlı kalmadı Kobe'nin tepkisi, devamı aşağıda:


Link

1.40 civarına gelirseniz videonun, basın toplantısında "Maçtan sonra Sasha'yı öldüreceğini söylemiştin, hala aynı şekilde mi hissediyorsun onun hakkında?" diye sorulunca cevabı şu şekilde oluyor: "Hala yaşıyor." Ve farkettiyseniz komik ve esprili bir cevap vermesine, basın mensuplarının gülmesine rağmen tek gülmeyen ve ciddi tavrını sürdüren kişi Kobe. Siz hesap edin artık ne kadar sinirlenmiş Sasha'ya. Ben sabah bu basın toplantısının ardından Vujacic adına korkmuştum kesin ağzını burnunu falan kırdı Kobe diye =P Şaka bir yana soyunma odasında sağlam tepki toplamıştır Vujacic herhalde, hatta Boston serisinde maç başına alacağı muhtemel 5 dakikayı da kaybetmiş olabilir.

4 FARKLI FIKIR:

Çağrı dedi ki...

Murat Kosova'nın her zaman olduğu gibi dün Kaan Kural'ın '' aslında ikili arasındaki sorun gecen yaz milli takımda ..... '' diye başlayan sözünü kesmesiyle öğrenemedik Dragiç ile Vujacic arasındaki sorunu, bilen duyan var mı acaba merak ettim ?!

Hasan dedi ki...

Konu disi biraz ama, Kobe'nin Celtics'e karsi oynayacaklari final serisini hakkindaki yorumunun ("It's a sexy matchup") ustune konulacak bir sey yok heralde :)

xaxa dedi ki...

kabul edilemez bir davranış gerçekten, kobe takım lideri olarak doğru olanı yapıp gülmemiş. gülseydi maç sonrası kızgınlığına verilecekti söylediği

Cengizhan TÜRKİŞ dedi ki...

sharapovayla çıka çıka bağırtılarından etkilenip artis olmuş :)