BIY AD

1 Haziran 2010 Salı

Dwight da Gelmemek İçin Yan Çiziyor

2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'nda pek çok yıldız oynamayıp dinlenmeyi tercih edecekler. Çok sayıda isim zaten resmi açıklama yaptı, bir kısım ise açık açık "Gelmiyorum" demektense "Ay şekerim bilmiyorum kararımı veremedim yaaani" modunda takılıyor. İşte onlardan biri de Dwight Howard. O da dün kararını daha vermediğine dair birşeyler söylemiş basına. Daha sezon yeni bittiği için gerçek anlamda dinlenip düşünme fırsatı bulamamış olabilir Dwight. Ama bana sanki o da milli takıma katılmamak için ortam hazırlıyormuş gibi geliyor. Umarım yanılırım.

Ah Jerry Colangelo... LeBron ilk "Gelmeyebilirim" dediğinde çıkıp "Dünya şampiyonasına gelmeyen olimpiyatları da unutsun" diye içi boş bir blöf yapmıştın. LeBron da bu blöfü görüp rest çektiğinde "Aman canım LeBron, Wade falan bizim herşeyimiz bu sene gelmezlerse de olimpiyatlar için kapımız onlara her zaman açık" demiştin. Şimdi pek çok yıldız gelmemeyi ciddi anlamda düşünüyor. Colangelo da zaten bunun farkında "Bazı oyuncularımız gelmeyebilirler bunun farkındayız ama hazırlıklıyız. " dedi iki gün önce. Hem Amerika'nın hem Türkiye'deki seyircinin iyiliği için mümkün olduğuncaz fazla yıldız gelir inşallah.

13 FARKLI FIKIR:

mucho dedi ki...

Dwight-LeBron-Wade-Kobe'nin geleceğini sanmıyorum.Gelmeye en isteklisi Kobe'dir ama o da ameliyat olsun artık. Paul-DeronWilliams-Durant-Carmelo-Bosh 5'i görebiliriz.Gerçek bir pivot bulsalar iyi olur süperman'in yerine.Brook Lopez fena olmaz ama son karar antrenorun tabi.

Adsız dedi ki...

insanlar ''nerde eski oyuncular azizim, o efendilik, şimdikiler sünepe amaann'' gibi ultrasüper yorum zekası gerektiren şeyler söylese de, en doğrusunu yapıyorlar. yazın orada boşu boşuna yorulmak yerine, gelirler burada koca sezonun yorgunluğunu atarlar, dinlenirler. en kötü eksik özelliklerini geliştirirler. dünya şampiyonu olup olman da kaliteni göstermiyor, ee o halde?

bu arada bana kalsa, hepsi gelsin izleyelim, hatta megan fox da gelsin.

Suat dedi ki...

Bence şampiyonaya kimse gelmesin, Türkiye hükmen dünya şampiyonu olsun.

Gelmeyenlere bakınca, nasıl geçer bu şampiyona açıkçası bilemiyorum.

gay prof. dedi ki...

Esas oğlanlar gelsin dwight a gerek yok. İki sertlik zor oyun görünce dirsek pençe çıkarıp çingeneleşen howard ın yerine brook lopez cok daha iyidir. O kadar kas vucud yapmış kalp kasları yarısı kadar değil esas veteranların:) Pierce garnett iyi gider:)

Adsız dedi ki...

Nba oyuncularının gelmemesi çok anormal bir durum değil açıkcası.Sadece normal sezonda 82 maç yapıyolar,playofflarla birlikle bu sayı 100e kadar çıkıyor,üstelik 2 günde bir maç yapıyo bu adamlar.Biraz dinlenmek hakları galiba,köle değil bu adamlar,insan.Bizim futbolcular haftada 2 maç yapınca öldük bittik diye ağlaşıyolar..

gay prof. dedi ki...

Evet avrupalılara göre çok daha uçuk paraları alırkende insanlar değilmi:) Ama milli takıma gelince yoruluyorlar doğru:) Madem köle değiller bunların sendikaları var yapsınlar grev en az 3 gün süre istesinler maçlar arası. Dünya kadar paraları cukkalayacaklar sonra ağlayacaklar olduuuuuu.

Adsız dedi ki...

Kahvaede okeye dönen amcalar gibi yorum yapmaya gerek yok.Kimseyi tutan yok,yeteneği olan girer basketbol piyasasına,iyiyseniz size de verirler milyon dolarlar.

Adsız dedi ki...

bu oyuncular zaten nba'de oynuyorlar. dünya kupasıydı, olimpiyatlardı bu oyunculara katacağı birşey yok diye düşünüyorum. yazı dinlenerek ve kendilerini geliştirerek harcamaları hepsinin kariyeri için olabilecek en iyi tercihtir. birde bu şampiyonada sakatlanma riski vs var. gelmemeleri son derece normaldir, bunun için hiçbir sebebe de ihtiyaçları yok. isterse hiçbiri gelmesin

Adsız dedi ki...

Keşke ABD maçlarını Antalya'da verseydik. Böylece oyuncuların aynı zmanda tatil yapma fırsatı olcağından pekçoğu gelirdi. Zaten grup maçları ter atma antremanı gibi geçiyor.

Adsız dedi ki...

Kobe gelsın başka bır sey ıstemıyorum. bu konu hakkında bır bılgısı olan var mı arkadaslar, gelecek mı kobe ?

Unknown dedi ki...

Howard-Lebron-Wade-Carmelo-Bosh
Nowitzki
Gasol
Parker
Bogut
Ginobili
Papaloukas
Jasikevicius
Yao Ming

Var mı artıran:)

Adsız dedi ki...

Kobe Bryant gelsin yeter de artar bile.Yaşayan tek efsane Kobe Bryant'dır şu anda..

Adsız dedi ki...

durant taşır abd'yi bizde keyifle izleriz rondo gelsin rose gelsin onlarda iyidir öbürlerinin yerini tutmasada abd'de yıldız bitmez.