BIY AD

4 Haziran 2010 Cuma

Finalin İlk Maçından İlginç Notlar

Komedi köşesi sırayla: Chris Rock, David Spade, Kevin James ve Adam Sandler. Celtics'in yakalayacağı olası bir büyük seride, parkeye çıkıp şaklabanlıklar yaparak Celticsli oyuncuların konsantrasyonunu bozmaya yönelik planları varmış.

Ron Artest iki taraftara saha kenarı bilet hediye etmiş. Tanesi 9000 dolara patlamış. Sonra da "Geçen sene 5400'dü pek memnun değilim fiyatlardan, satmayı düşündüm" demiş. Bence harika bir jestte bulunuyor Artest bu şekilde. Tebrik ediyorum kendisini. Boston'un salonu hakkında da "Orası Boston Garden'dı değil mi? TD mi? Boston değil mi? Niye öyle demişler ki?" şeklinde çılgın açıklamalarından birini yapmış.

Shannon Brown "Galibiyetin tadı fena değil ama biftek ve patates gibi değil, tavuk gibi." demiş maçtan sonra. Artık ne yöne yorarsanız. Hafif bir aşağılama mı var ki acaba Celtics'e karşı?

İki İspanyol Nadal ile Gasol'ün birbirlerine mümkün olduğunca destek verdiklerini biliyoruz. Nadal Staples Center'a gitti mi hiç bilmiyorum ama Gasol'u birkaç kere Nadal'ın maçlarında gördüm diye hatırlıyorum. Her neyse, Gasol'e dün sormuşlar vatandaşı Nadal'ı televizyon başından destekleyip desteklemeyeceğini. Kobe pis pis sırıtmaya başlamış. Gasol "Bakalım erken kalkarsam belki birazını yakalayabilirim" demiş ama Kobe "Hayır Gasol dinlenecek" diye araya girmiş. Gasol de "Evet kesinlikle dinlenmem lazım artık istatistiklere bakarım sadece" demiş espri olarak. Saat sabah 7'den önce başlamayacaktı zaten maç Los Angeles saatine göre. Normalde NBA oyuncuları 11'den önce pek uyanmadıkları için 7 erken bir saat ama çok da zor olmasa gerek o saatte kalmak. Aynı kortta daha önce oynanan Berdych - Soderling 5. sete gittiği için şimdi 08:30 civarına denk gelecek maç Gasol için. Büyük ihtimalle Kobe'den gizli(!) izleyip desteğini verecektir vatandaşına...

3 FARKLI FIKIR:

stickman dedi ki...

maç esnasında Kobe benchde hemen Chris Rock'ın yanındaki koltuğa oturmuştu. Chris Rock'ın o an Kobe'ye bakışları çok enteresandı.

bu arada Nadal'ın boyu da baya uzunmuş.

Adsız dedi ki...

Maçta Kobe kenara gelmişken hemen yanında ki Chris Rock ona trash talk yapıyor ancak Kobe o kadar konsantre olmuşku ki gözünü kırpmadan sahada sabit bir noktaya bakıyor hiçbir tepki vermiyor ya da belki Chris'i kaale almıyor. Bunu göre yanındaki David Spade'de pis pis sırıtmaya başlıyor. Sonuçta Chris Rock'un karizma fena çiziliyor. Yahoo'da manşet şuan bu video.

gay prof. dedi ki...

Nadalın altında taş var orada.