BIY AD

1 Haziran 2010 Salı

Gasol Türkiye'ye Gelmiyor - Lanetliyiz

Aslında bundan 1-2 ay kadar önce gelmeyeceğini kardeşi Marc'ın ağzından açıklamıştı Pau Gasol. Şimdi de resmen "Gelmiyorum" demiş. Neden olarak da bu sezon iki kere ciddi kas sakatlıkları yaşadığını ve bunun kariyerinde ilk defa gerçekleştiğini, dinlenme vaktinin geldiğini söylemiş. Önce sağ bacağından dolayı sezon başında 10 civarı maç kaçırmıştı ardından sezon ortasına doğru sol bacağındaki kas çekmesi dolayısıyla 5-6 maç kadar formasından uzak kalmıştı. Zaten Gasol önceden ortamı hazırlamıştı, gelmeyeceğini biliyorduk burada sorun yok. Ama bu haberle beraber lanetimiz dikkatimi çekti bir anda. Önce kullandığımız tanıtım videosunu hatırlatayım:


Link

Lanetliyiz çünkü 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası tanıtım filmimizde oynattığımız Bogut ve Parker daha önce gelmeyeceklerini açıklamışlardı, şimdi de Gasol kervana katıldı. 6'da 3 ıska. Ersan ile Hedo ciddi bir sakatlık olmadıkça %100 yer alacaklar ama Kobe için dua edelim en azından gelsin diye. Yoksa tanıtım tam anlamıyla bir hayal kırıklığı olacak. Gel Kobe gel...

6 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

Basketbolseverler olarak pek birşey kaybetmediğimize inanıyorum. Kendisi "flopping master"kığını buradada sergilemiş; "şey kasım ağrımıştı 4 ay önce yok, feci karnım acıktı, yok kıçım yok başım ay ay ay ölüyorum..." diyerek. Ulen bir hareketin, tavrında sahici olsun be arkadaş.

Adsız dedi ki...

ispanya ile yarı finalden sonraki maçlarında gayet sahici oluyordu bence..

gay doc. dedi ki...

biraz fazla tadının kaçtığını düşünüyorum

xaxa dedi ki...

wade-lebron-kobe üçlüsünden kimse gelmiyor mu yada ihtimaller nedir?

G. dedi ki...

2010 da freee agent olan kimsenin gelceğini düşünmüyorum.Mele-wade-lebron gelmez bence.

gay prof. dedi ki...

Nate robinson gelsin ankaragüclü çakma telekomlular pota arkasına yerleştirilsin bu oyun şova yönelik değilmi