BIY AD

2 Haziran 2010 Çarşamba

LeBron: Cleveland Bir Adım Önde

1-2 saat kadar önce Larry King Live'a konuk olan LeBron James Clevelandlılar'ı memnun edecek bir yanıt vermiş Larry King'e:

Larry King - Rahatının yerinde olduğu, alışık olduğun yere az da olsa, daha yakın hissediyor musun kendini? Yani ufak da olsa bir avantajları var mı diğer takımlara göre?
LeBron - Kesinlikle
Larry King - Şu anda bulunduğun takım yani?
LeBron - Kesinlikle. Çünkü bu şehir ve taraftar tam 7 senedir bana çok şeyler kattı. Burada rahatım yerinde, çok fazla anım var. Ve haliyle onlar bir adım önde.

Ben hala gidip Clippers'ı şampiyon yapsın diyorum ama tabii olasılığı aşırı düşük bu senaryonun. Bazı otoriteler Cavs'den ekstra 1 sezon ve buna bağlı olarak yaklaşık 30 milyon dolar fazla alacak olmasının LeBron'un seçimini etkileyeceğini düşünüyor. Fakat bana göre o konuyu pek takmayacaktır LeBron. En azından bugüne kadar hep şampiyonluktan bahseden bir adam o kadar sponsor ve reklam geliri varken dert etmemeli. Zaten o ekstra bir seneyi ileride başka bir takımdan aldığında 30 değil de 24-25 alır atıyorum. Gerçek anlamda 30'luk bir fark yok yani.

13 FARKLI FIKIR:

gay prof. dedi ki...

Rahatın yerinde tabi karışan yok eden yok canın isterse oyna istemezse oynama maç sonu abuk tercihlerle maç kaybettir koçun övmeye devam etsin o bir numara süper manyak oynuyo desin(kovuldu ama ondan daha beteri gelir kesin) Peki ya karakterin yerindemi keyfin gibi?

Adsız dedi ki...

karakteri hiçbir zaman yerinde olmadı, bundan sonra olur mu oda zor. yaptığı açıklama tamamen cleveland tarafının gönlünü hoş tutmak için gibi görünüyor. kaç senedir vakit geçirdiği taraftarını sevindirmek istemiştir. bu yaz lebron yazı olacak diyen adamdan aynı takımda kalmasını bekleyemiyorum. hele son playoff kepazeliğinden sonra. lebron'a sunulan şartlar ve takım ile yerinde wade olsa bu sene yüzüğü kesin takardı. lebron'dan anca ego kralı olur

Adsız dedi ki...

Şu adam bir beğendiremedi kendini yüce basketbol otoritelerine.Ne yapsa suç,Sabri Sarıoğlu'nun,İbrahim üzülmez'in bile egosu var,bırakın da bu adamın da biraz egosu olsun..

G. dedi ki...

Bence zor Cleveland'da kalması.

Adsız dedi ki...

ego olur ona diyecek bişey yokta, saçmalama boyutuna getirince insanı o kötü

mucho dedi ki...

NewYork'a gittiği taktirde sponsorlar ve reklam gelirlerinin daha fazla olması neticesinde fiyat farkını rahatlıkla kapatabiliyormus.Bence gideceği en iyi takım NewJersey olur.Aslında çok da umrumda değil.Kendisini hiç sevmem ve kariyeri boyunca en fazla 1 kere şampiyon olur bence.

Osman dedi ki...

Bence Miami'ye gitsin. en azından D-Wade ona bir şampiyonluk kazandırır da hiç şampiyonluk kazanamadım demez. Tabi son topları Wade'in elinden almaya çalışmazsa..

Adsız dedi ki...

bulls'a giderse, 6 şampiyonluk kazanamazsa jordanın arkasında kalacak, 5 mvp olamazsa yine aynı şekil, biliyorum bu saçma insanların çoğu noob olduğundan, yapılcak bişey yok. yani bulls'a gitmesi pek olası değil.

lac da ise kobe mevzusu, zaten lac'ın verecekleri diğer takımlar kadar üstün olamaz.

wade'in yanına gitse ''wade sayesinde oldu hede hödö'' cüler çoğalcak, hele bide finals mvp wade olursa... uuuu, haterların eline inanılmaz düşer.

yani hangisine bakarsak işi zor. ben şişevski gelirse cavs da kalsın derim ki var öyle bi ihtimal. olmadı dantonili nyk, yani kaliteli koç lazım. jordan ve kobe'nin koç jackson. en çok yüzüğü olan russell'ın da red aurbek (nasıl yazılıyosa artık), ona da böyle biri lazım. hayatının en zor yazı olcak james'in.

cml dedi ki...

takdir ettim Lebron'u.Larry King le basket oynadığı foto dan anlaşıldığı üzere saçma sapan,yerlerde sürünen kıyafetler giymemekte normal hayatta.

Adsız dedi ki...

Adamın şimdiden 1 milyar dolara yakın serveti var. 5 yılda 30 milyoncuk extra onun için fark yapmaz. Takımdan aldığı maaş zaten onun için çerez. Ama New York, Chicago ya da LA gibi büyük pazara giderse sponsor gelirlerinden alcağı para ikiye üçe katlanır. Yapılan hesaba göre Lebron örneğin Chicago'ya giderse şehir ekonomisine 2.7 milyar dolar katkı sağlayacak.

Adsız dedi ki...

http://espn.go.com/nba/features/freeagentslotmachine

:)))

Unknown dedi ki...

Bence kafasında çoktan belirledi gideceği takımı.Hatta her türlü anlaşma bile yapılmış olabilir.Spekülasyon amaçlı ve sponsorların reyting kaygıları nedeniyle açıklanmıyor olma ihtimali çok yüksek.

rorschach dedi ki...

Eğer cavs'a iyi bir koç gelmeyecekse en iyi tercih Chicago olucaktır. New York şuanda 0, New Jersey ve Clippers ezik takımlar. Jordan'nın altında ezileceğini de düşünmüyorum şahsen. En fazla kariyerini bitirdiğinde sportif başarı olarak Jordan'ı geride bırakamamış olacak ki, o süreci izlemek çok heyecanlı olur :)