BIY AD

7 Ağustos 2010 Cumartesi

Juwan Howard da Miami'de

Dile kolay, 16 senelik görkemli bir kariyer ve dolaşılan 7 takım… Bulunduğu takımlara aidiyeti bakımından Heat’in bu sene kadrosuna kattığı diğer uzun olan Ilgauskas’tan epey farklı bir rota çizdi kariyeri boyunca ama onunla buluştukları ortak bir nokta vardı, o da ihtişamlı sayılabilecek kariyerlerini yüzüksüz tamamlama tehlikesi. Tam bu noktada Heat kendisine de kucak açtı. Bu birlikteliğin Juwan Howard’a getirmesi muhtemel en büyük artı elbette onca sene bu ligde üst seviye oynamanın ödülü olarak görülebilecek bir şampiyonluk yüzüğü. Peki, Heat ne kazanacak bu hamleyle ona da değinelim kısaca: Öncelikle tecrübe… 16 yıllık kariyeri belki birçok şey götürdü fiziksel özelliklerinden ancak bir o kadar da tecrübe kattı kendisine. Takımın özellikle genç uzunlarına ağabeylik yapacak olması pek mühim olmasa da yine bir artı oluşturuyor Heat açısından. Esas önemli katkıyı ise saha içinde, daha görülebilecek işlerde alacak gibi görünüyor Miami. Pis işleri yapan, oyunun tüm hilelerini bilen ve bunu özellikle rakiplerini durdurma konusunda başarıyla uygulayan bir isim Howard. Bu özelliğine paralel olarak pota altına getireceği sertlik de cabası. Veteran minimuma alınabilecek ligin değerli parçalarından biriydi Howard ve bu birliktelik her iki taraf için de oldukça güzel bir hamle gibi görünüyor.

5 FARKLI FIKIR:

Koray dedi ki...

Juwan Howardın sertlikle falan alakası yoktur, iyi bir savunmacıda değildir,blok yapamazipostta sert duramaz vs...her veteran uzuna otomatikman böyle yaftalar yapıştırmayı bırakın ya=)

Adsız dedi ki...

sevindik o zaman, hoşgelmiş

Unknown dedi ki...

Bu kadar gereksiz bi adamın kariyerinde 160 milyon dolar kazanması esas bana garip gelen şey.Hala da kazanıyor.

Adsız dedi ki...

Tüm bu veteranlari görünce aklima ister istemez Malone ve Payton'li Lakers'in finalde Pistons'a kaybetmesi geliyor. Bakalim sonlari ayni olacak mi?

Semih. ~ dedi ki...

çakallık bakidir