BIY AD

14 Kasım 2010 Pazar

13 Kasım'dan Notlar

Günün Hayvan Performansları:
-Granger Cleveland maçlarında hep farklı oynayan bir isimdir. Genelde kendisi Cleveland maçlarında iyi performanslar gösterir ve dün gece de o performanslarına bir yenisini eklemiş. 5 üçlükle 34 sayı üretmiş ve takımını Cleveland deplasmanında galibiyeti getirmiş.

-Dwyane Wade Boston karşısında belki de kariyerinin en kötü maçlarından birini çıkardıktan sonra zayıf Toronto karşısında kendini buldu. Miami dönem dönem zorlandığı maçta Toronto'yu geçerken Wade 16'da 11'le 31 sayı ve 8 ribaund ile oynadı.

-Dün gece az çok izlediğim maçlardan biriydi Celtics-Memphis maçı. Beklenenin aksine yüksek skorlu geçen maçta Boston Memphis'i uzatmada geçerken Paul Pierce sadece 4 şut kaçırarak 28 sayı üretti ve maçın yıldızı oldu. Ayrıca maç öncesinde Grizzlies sahibi Heisley Rudy Gay'e, 2010 Dünya Şampiyonası'nda gelen altın madalyanın ödülü olarak bir rolex saat hediye etti, bu da dip not olsun.

Boşa Kürek Çekenler:
-Utah-Charlotte maçının ilk yarısını seyretme fırsatı buldum ve gerçekten Charlotte'un iyi performansı vardı. Özellikle savunmada Deron Williams'ı Stephen Jackson ile tutarak onun etkinliğini azaltmaya çalıştılar ve bunda da büyük oranda başarılı oldular. İlk yarı 15'le bitince ben de "Utah artık kazanmaz" diye düşündüm ama onlar herkes gibi beni de yanılttı. Ancak Charlotte'un ilk yarıdaki iyi savunma performansını getiren isim ise 33'lük Nazr Mohammed oldu. İlk yarıda hem ortayı çok iyi kapayan hem de çift haneleri ribaundlara çıkan bir Mohammed vardı sahada. İkinci yarıya da bu performansını yayarak maçı 22 sayı 20 ribaund ile tamamlamış ancak Utah'ın Deron Williams'la bulduğu son saniye basketine engel olamayarak maçı kaybettiler. Mohammed'in bu maça kadar 6 ribaunddan fazla alamadığını da belirtmek lazım.

-Gilbert Arenas'ın dönüşüne de sahne oldu bu gece ayrıca. Benchten gelerek 31 dakika süre aldığı maçta 10'da 7 üçlükle 30 sayı alarak maçın en skorer ismi oldu. Takımı galip gelemese de Arenas'ın sakatlık dönüşü gösterdiği performans etkileyiciydi.

-İlk periyotta Orlando adına rahat geçen maç devre sonlarına doğru bir anda Nets'e doğru döndü ve Nets maçı ortaya getirdi. Belki nefesleri yetmedi ancak Harris 26 sayı 8 asist 6ribaund ile maçın yıldızı oldu. Harris'in devre sonlarında ufak bir sakatlık yüzünden soyunma odasına gittiğini de belirtmek lazım.

Bizimkiler:
-Bizim adımıza kötü bir gece geçtiğini söyleyebilirim. Sadece Ömer Aşık'tan gelen 2 sayı var. Semih Erden ve Ersan İlyasova'nın sayı üretemediğini de belirtmek gerekiyor.

NOT: Galatasaray-Efes Pilsen TBL maçını izledikten sonra geniş bir Miami analizi yapmayı düşünüyorum. Takipte kalınız.

0 FARKLI FIKIR: