BIY AD

26 Kasım 2010 Cuma

Günlük Tahminler - 26 Kasım

Heat İlk Yarı -5.5 (Betsson)
Sıkıntılı günler yaşayan iki takımın maçında Heat evinde Sixers'ı konuk edecek bu gece. Heat adına işler sezon başında beklenenden çok uzak son zamanlarda. Oynadıkları son 3 maçı kaybettiler ve takım olamamaları bir yana bireysel olarak da oldukça formsuzlar. Tüm bunların üzerine bir de oyuncuların koçu istemediği ve oyunu sabote ettikleri haberi basında yer bulmaya başladı. Yani işler arap saçına dönmüş durumda. Sixers'da da durum pek farklı değil. Doğu'nun dibine vurmuş durumdalar ve pek de ümit veren bir basketbol oynamıyorlar. Bu ikilinin sezon başında Philadelphia'da oynadığı maçta James Jones'un isabetli dış şutlarıyla ilk yarıda bu handikapı aşmayı başarmıştı Heat. Bu gece tüm aksiliklere rağmen rakibin zayıf savunma hattına karşı ev sahibinin yıldızlarıyla bir patlama yapacağını ve ilk yarıda vuracağı darbeyle maçı kazanacağını düşünüyorum. Seyircilerine böyle bir galibiyet hediye etmek isteyeceklerdir ve kesinlikle Sixers'a karşı bunu yapacak güçteler.

Iguodala 24. Sayı + Ribaund Alt (Betsson)
Yine aynı maçtan Andre Iguodala'ya açılan baremi fazla buldum. Iguodala bu sene formsuzluğunun yanı sıra sakatlığın da etkisiyle bir türlü ritmini bulamadı. Aynı zamanda takımdaki şut dağılımı da çok adil olunca istatistikleri hayli düştü. Son maçlarda biraz toparlanmış gibi görünse de Miami deplasmanında LeBron karşısında çok etkili olabileceğini düşünmüyorum. Maçın beklediğim gibi ilk yarıda kopması da Iguodala'nın bu maçtaki sürelerini azaltmaya gebe. Bu şartlar altında tercihim Iguodala alt.

Deron Williams 10.5 Asist Alt (Betsson)
Bu gecenin önemli maçlarından birinde Jazz, evinde Lakers'ı konuk edecek. Lige kötü başladıktan sonra deplasman turnesinde toparlanan Utah'da Deron Williams da performansını arttırmış ve istatistiklerini yükseltmişti. Deron Williams partneri Boozer'ın takımdan ayrılmasıyla birlikte geçtiğimiz senelere nispeten takımın skor gücüne daha çok katkı vermeye çalışan, takım arkadaşlarını oynatmayı daha arka plana atan bir görüntü içerisinde(Aynı durum Nash için de geçerli). Bu gece maçın temposu muhtemelen yüksek olacak ama Lakers savunmasına güvenmek istedim bu maç için. Deron'ın bu senelik asist ortalamasını Lakers karşısında aşamayacağını düşünüyorum. Tercihim 10.5 alt. Herkese bol şans...

NOT: Tahminlerimizin oluşturacağı olumlu veya olumsuz durumlardan KP ailesi olarak sorumluluk kabul etmeyeceğimizi ve Türkiye'de yasal olmayan sitelerdeki bahisleri yurt dışındaki okurlarımız için değerlendirdiğimizi belirtmeliyim.

1 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

Miami Heat, ilk yari -5.5 bahsi icin, 1 secenegini mi secmek gerekiyor? emin olamadim