BIY AD

6 Şubat 2011 Pazar

Başımıza Taş Yağacak

Gece maçlardan dakika ve skor alayım derken Pistons maçını açtım, bir baktım gözlüklü bir adam şut atıyor. İlk başta hafif şaşırdım sonraysa nihayet dedim. Gerçekten de Hamilton'mış oyundaki. En son 10 Ocak'ta forma giymişti Hamilton ve o tarihten beri Kuester, aralarında herhangi bir sorun olmadığı halde yaklaşık 13 maçtır oynatmıyordu yıldız oyuncuyu.

Böylece büyük yanlışından da nihayet dönmüş oldu Kuester. Çünkü takımdan biri kesilecektiyse Hamilton'ın yerine bir çırpıda sayılabilir bir kaç isim. Bunların başında da kendisi... Hamilton artık kaybedeceği bir şey olmadığından mı yoksa basketbolu özlediğinden mi bilinmez maç eksiği olduğunu belli etmedi ve gayet iyi bir performans ortaya koydu dönüş maçında. %50 isabet oranıyla 15 sayı üretti takımı adına. Ama herşeye rağmen takımın sembol isimlerinden birine yapılan bu hareketin ardından iki taraf arasındaki ilişkilerin eskisi gibi sağlıklı olacağını düşünmüyorum. Sonuçta sebepsiz yere, hem de hak etmediği halde takımdan kesik yiyen bir oyuncu ne kadar ruhla oynayabilir ki orada...

2 FARKLI FIKIR:

bigben dedi ki...

"Aralarında sorun olmadığı halde..."

Kuester'le sorun yaşamayan oyuncu mu var takımda? Prince, Stuckey...

Üç gün önce Kuester, Dumars ve Rip'in bir araya gelip konuşma planı Rip tarafından kabul edilmedi.

* Hepsi bir yana Greg Monroe'nun son 5 maçı: %70 ile 13,6 sayı 10,2 rib 1,4 blk 1,2 asist 0,8 asist.

Artık haftanın çıkanlarında görürüz kendisini...

Adsız dedi ki...

Tamamen Dumars'ın şapşallığı. Hamilton var elinde gidip ne diye Iverson,Ben Gordon, T-Mac alıyorsun uzun olarak gidip de CV tercihinde bulunuyorsun sonra gelsin anlaşmazlıklar. Ya hakikatten bazı GM'lerde düşünsel sorunlar var.