BIY AD

10 Şubat 2011 Perşembe

Carlos Whozer

Jazz taraftarı dün gece Boozer'a tepkiliydi. Gerek yuhalama gerek pankartlarla dile getirdiler bu tepkilerini. Aşağıda birkaç tanesini bulabilirsiniz. Cavs'den Jazz'a geçerkenki gibi olaylı değildi Bulls'a gidişi ama yine de kurtulamadı tepkilerden. En azından Cavs-Jazz değişikliğinde olduğu gibi, şimdi de konferans değiştirdi. Her sene sadece 1 kere çekecek bu çileyi...




3 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

maçın son periyodunda, son 5 dakikada 3 hücum kullandı, 3'ünde de blok yedi zaten. utah taraftarı da coştu tabi.

Ender dedi ki...

boozer'ı günahım kadar sevmem fakat bu tepki gerçekten çok saçma. adamın kontratı bitti ve başka takıma gitti. bundan daha doğal ne olabilir. boozer gibi bir oyuncu gidince bunları yapanlar, deron gidince ne yapar acaba. adamlar senelerce beklediler, bütün sistemi deron üzerine kurdular fakat adam yuvadan uçuyor. iç savaş çıkar herhalde. bu arada, nba'in belki de en pisiko taraftar topluluğu utah'ta benim bildiğim kadarıyla.

siriusjames dedi ki...

Boozer serbest atış atarken dev gibi bir Boozer suratı da salladılar arkadan. 2 serbest atış kullandı zaten sadece, sanırım son çeyrekte. League Pass'ten onun da screenshot'ını alıp koyma imkanınız var mı? Çok iyi olur.