BIY AD

9 Şubat 2011 Çarşamba

Carmelo Lakers'a Gider mi?


Takas süresinin dolmasına iki hafta kala Carmelo dedikoduları iyice kabak tadı vermiş durumda. Nets, Knicks, Dallas derken son olarak Lakers'ın ismi geçmeye başladı. İddiaya göre Carmelo içinde Bynum'ın da olduğu bir paketle Lakers'a gidebileceği konuşulmaya başlandı. Ardından Lakers bu dedikoduları yalanladı ancak bu dedikoduların çıkma nedenine bir bakalım:

Lakers geçen sezonki şampiyonluktan sonra bu sezon özellikle iyi takımlarla oynadığı maçlarda kötü performanslar sergiledi. Boston'a, Miami'ye, Spurs'e, Dallas'a yenildiler ve bu maçların önemli bir kısmında varlık gösteremediler. Yani Lakers'ın bir takas arayışında olduğu düşünülebilir ancak ben böyle bir durum olduğunu sanmıyorum. Öncelikle Phil Jackson'ın sezon ortasında böyle radikal bir değişiklik yapacağını zannemtiyorum takımda. Ancak elbette bu dedikodular da tamamen uydurmadır demiyorum. Belli ki yönetim takımın gidişinden memnun değil ve playofflar yaklaşırken takıma bir mesaj vermek istiyor ve muhtemlen gerçeklik payı olmayan takas haberleri çıkartarak takımı kendine getirmeye çalışıyor. Artest'in takas haberleri çıktıktan sonraki 2 maçta iyi performanslar gösterdiğini de belirtmek gerekiyor, bakalım bu dedikodular Bynum'ın oyununa nasıl yansıyacak. Ancak tekrarlamak gerekirse ben asla ve asla bu 2 hafta içinde Lakers'tan büyük bir hamle beklemiyorum. Bynum'ı verdikleri takdirde zaten dar olan uzun rotasyonu sadece Odom ile Gasol'e kalacak. Ayrıca, Nuggets'ın Carmelo'yu verip, her sene sakatlanması neredeyse garanti olan Bynum'ı alması ne kadar mantıklı bilmiyorum. Onlar da diğer takımlara "Bakın elimizde bir sürü opsiyon var, daha iyi tekliflerle gelin" diyerek pazarı kızıştırmak istiyor herhalde. Ama 15 günleri kaldı sadece.

Ayrıca Lakers çıkan dedikoların yalan olduğunu açıklamış.

5 FARKLI FIKIR:

Hunili dedi ki...

Carmelo Lakersta olmaz. Oranın yapısın bozar. Lakers'la ilgilide süper star haberleri arttı baya. 2 yaz sonra Deron ve Dwight Howard'ında Lakers'a geleceği haberleri var.

Adsız dedi ki...

melo+jr=mo+antawn

Adsız dedi ki...

bence lakers bu işe yanaşırsa denver havada karada kabul eder yoksa hiçbirşey alamadan ellerinden kaçacak carmelo

calvin dedi ki...

olmayacak iş ama 3lüler revaçtayken bu haberlerin çıkması normal. hem carmelo da istemez gibime geliyor. amareyle oynama fikri bence de daha cazip.

Çakma Cakarta35 dedi ki...

Bence aliağaya gitsin hazır 2 nba li varken atar tutar istediği gibi hem aliağa onu seviyor