BIY AD

11 Şubat 2011 Cuma

Fuck... Fuck!


Link

Dün geceki Lakers-Celtics maçının kırılma anını görüyorsunuz. Bitime 2 dakika var, Lakers 5 sayı önde; Pierce, Fisher'ın dikkatsizce verdiği topu kapıyor. Rondo da hemen fırlıyor ve Fisher, Pierce'ın önünü kesmeye gidince bomboş kalıyor. Ancak %99 ihtimalle turnikeyle bitecek pozisyonda Pierce kariyerindeki en kötü paslardan birini veriyor, sonuç top kaybı. Pierce'ın kendisine kızdığını çok net görebiliyoruz. Ardından Lakers hücumunda, Allen'dan kurtulan Kobe, içeri girip Gasol'e bomboş bir turnike yaratıyor. Fark 3 olacağına 7'ye çıkıyor ve maç orada bitiyor. Özeti Pierce'tan dinleyelim: Fuck... Fuck!

3 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

pierce zaten kötü bi maç çıkarıyordu.bu pozisyonla perçinledi

Adsız dedi ki...

yalnız o kadar kolay bir pas değil büyük ihtimalle önünü bile göremeden atmıştır o pası ha tabiki nba oyuncusunun yapamayacağı iş değil ama üstüne gitmemek lazım adamın :)))

Era dedi ki...

pasi dikkatsizce vermesi konusunda hemfikiriz. Ancak o topu takip etmesi, kovalamasi ve baski geldiginde arkadasina kazandirmak istemesi.. iste basketbolun dogrusu budur. Dogruyu yaptiginizda sonuc herzaman sizin lehinize olmayabilir.