BIY AD

11 Şubat 2011 Cuma

Jordan Parkeye İndi

Haberin başlığı bile heyecan verici. Bu aralar oldukça sık görünüyormuş Jordan parkede. Nitekim dün yapılan antrenmanda da takım elbiseleri çıkarıp Bobcats oyuncularıyla birlikte çalışmaya katılmış. Kendisi hakkında Gerald Wallace, "Belki çok hızlı değil ama halen müthiş bir şutör ve skorer olduğunu gösteriyor", Paul Silas ise "Oyunculara çok yardımcı oluyor, defansta nasıl daha sert durulacağını gösteriyor." demiş.

Bu sözler 50'sine merdiven dayamış biri için söyleniyor. Hani başka birinden bahsediliyor olsa "hadi oradan" deyip geçerdim. Wallace'ın abarttığını, başkanına yalakalık yaptığını falan düşünürdüm. En olmadı "Her gün antrenmana çıkıyorsun, ligin en iyi savunmacılarından biriyim diye geçiniyorsun halen bu yaştaki bir adamı tutamıyorsan yazıklar olsun sana Wallace, yediğin ekmeğin hakkını ver." diye dalga geçerdim. Ama söz konusu Jordan olunca işin rengi değişiyor. Daha önce parkede yapabildiklerini az çok bildiğimiz için şaşırmıyoruz. Tabii antrenmana üçüncü takım ile çıktığının da altını çizelim, hani oynuyor hala ama o kadar da uzun boylu değil...

Daha önce, Garnett-Shaq gibi efsanelerle aynı ortamı paylaştığı için Semih'e çok şanslı biri demiştim ama sanırım ondan daha şanslı bir oyuncu topluluğu var Charlotte'ta.

9 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

Michael Jordan'a gereğinden fazla saygı gösterildiğini düşünüyorum. Şampiyon olduğu dönemlerde karşısına Kobe gibi Lebron gibi ciddi rakipler çıkmadı hiç. O boşlukta o da çok iyi bir oyuncuymuş gibi gözüktü.

Adsız dedi ki...

Clyde Drexler, Malone-Stockton, Magic Johnson, Payton-Kemp,Charles Barkley ?

Alkan dedi ki...

drexler? malone? barkley? bunlar ciddi degil mi?

Borucan dedi ki...

Lebronla kobe o dönemdeki yıldızların havlucusu olur ancak.

Adsız dedi ki...

izlemeden jordan hakkında, ''jordan çok overrated'' diyen adamları gördükçe çok gülüyorum ya, rakip yokmuş karşısında. yok daha neler, wilt chamberlein ile karıştırmış arkadaş sanırım.

Adsız dedi ki...

kişi olarak: magic johnson, abdul-jabbar, larry bird, olajuwon, barkley, malone, stockton, ewing, drexler,
takım olarak: lakers, detroit(bad boys), boston rakip sayılmıyosa evet rakibi yoktu.

Bütün borular sizin olsun dedi ki...

adsız kopardın bizi dostum :D

Allah razı olsun.

Unknown dedi ki...

adsız aktın ya laaa...

adlı dedi ki...

adsızla beraber borucan da yardı beni sabah sabah. ilahi.