BIY AD

11 Şubat 2011 Cuma

Kobe Garnett'i Korudu

Şu sıralarda başlayan maç öncesi Los Angeles Lakers'ın süperstarı Kobe Bryant'tan eski dostu Kevin Garnett'i koruyan açıklamalar geldi. Bu sezon pek çok olaya karışan ve burda da fazlasıyla tepki çeken hatta ilk Lakers-Celtics maçı öncesinde "Beat LA" ayakkabıları giyen Garnett hakkında Kobe "O iyi birisi ancak kazanma hırsına kurban gidiyor" gibisinden birşeyler söylemiş. Kobe'nin bunu özellikle Lakers-Celtics maçından önce yaptığını da belirtmek gerekiyor. Es geçilmemesi gereken bir nokta bu da.

Ayrıca Kobe "Kevin olsun, Pierce olsun trashtalk -maç dışı sataşma- seven isimler. Bende trashtalk'ı seviyorum ancak bizim takımda sadece ben sevdiğim için hepsiyle tek başıma uğraşmak zorunda kalıyorum" tarzında da ortalığı alevlendirmeden esprili bir şekilde cevap vermiş Kobe. Ayrıca Conan O'Brien'a katılan Kobe, Conan'ın kendisine sorduğu "Shaq'la sahada birbirinize laf sokuyor musunuz" şeklinde soruya da "Daha çok Garnett'le çünkü onunla çok eskiden beri yakınız" diye cevap vermişti. Kobe'nin Conan'a katıldığı programı da tavsiye ederim bu arada, çok keyifli bir program oldu. Yanılmıyorsam NTVSpor.net'te videolar mevcut.

4 FARKLI FIKIR:

roland deschain of gilead dedi ki...

conan - "shaq la aranızda trash talk oluyor mu?"
kobe - "valla shaq maçta sürekli bişeyler diyo ama ne dediğini anlamıyorum ki..."

Adsız dedi ki...

Conan Kobe'ye Shaq ile konuşuyormusunuz diye sorduğunda Kobe " Hayır ama Shaq söylesede anlamam zaten " şeklinde bi cevap verdi

Doğuş dedi ki...

Ardından da Garnett'le konuştuğunu söyledi.

pollard dedi ki...

Resmen yaratık dedi şhaq a ben olsam dava açardım