BIY AD

12 Şubat 2011 Cumartesi

Küçük Detaylar - 15 (Jamison 18 Bin Barajını Geçti)

Neden geldim Cleveland'a.
Tutuldum kaldım avare.
Şimdi bin kere pişmanım.
Vakit geçti ah ne çare.

Geçtiğimiz seneden bu yana en büyük hayal kırıklığını Cavaliers taraftarlarıyla birlikte Antawn Jamison yaşamıştır muhtmelen. Şampiyonluk için geldiği takımdan LeBron'un ayrılması sonucu önce yüzük ümitleri yıkıldı. Ardından üst üste kaybetme rekorunu kırdılar takım halinde. Bu kadar bahtsızlığın üzerine halen sağ salim basketbol oynayabildiğine sevinmeli diye düşünmeden edemiyor insan.

Sakatlıkların etkisiyle uzun süredir takımın liderliğini üstleniyordu ve tek başına rekora karşı direnç gösteriyordu Jamison. Şahsi fikrim yakalanan mağlubiyet serisinde de organizasyon bünyesindeki en masum kişilerdendi. Her maç elinden geleni yapıyordu ve çabaları nihayet dün gece sonuç verdi. Kendisi için dün aldıkları galibiyet kadar anlamı olur mu bilmiyorum ama Antawn Jamison Clippers karşısında attığı 35 sayıyla 18.000 sayı barajını geçen lig tarihindeki 58. oyuncu oldu. "Önünde 57 kişi daha varmış, ne yapayım ben bu dereceyi?" diye küçümsemeyin. Kidd, McHale, Webber, Cousy, Magic Johnson gibi efsaneler bu listede yer almıyor.

1 FARKLI FIKIR:

GrandVizier dedi ki...

Sevdigim ve kariyerini üzülerek izlediğim adamlardandır,kötü takımlarda tek basına direnmekle,mücadele etmekle geçmiştir kariyeri,tam şampiyonluk ümidi derken o da yalan oldu gene eline rezil bir takım kaldı,gelsin fb ülkere bagrımıza basalım aradıgımız 4 numara direk:)şaka bir yana isterdim contender bir takımda kalıcı bir oyuncu olmasını ama geçti o tren