BIY AD

11 Şubat 2011 Cuma

LeBron'un Rahatı Yerinde

Miami'nin yıldızı LeBron James, Sun Sports'a verdiği röportajda yeni takımına artık alıştığını ve psikolojik olarak kendini daha iyi hissettiğini söyleyip şu şekilde devam etmiş: "Takıma alıştım, hücum ve savunma setleri bana uygun. Tıpkı 2 yıldır olduğu gibi kendimi çok iyi hissediyorum ve artık kendi oyunumu gösterebiliyorum." Spoelstra da yıldızına tam destek vermiş ve "Kesinlikle MVP'lik bir performans sergiliyor." demiş oyuncusu için.


Spoelstra, LeBron'u MVP adayı olarak görmekte pek de haksız sayılmaz aslında. Sezon başında takım olarak hafiften bocaladılar ama alışma sürecini atlattıktan sonra kadronun hakkını vermeye başladılar. Sakatlıkların olduğu dönemi bir kenara bırakırsak performanslarının gayet güven verici olduğunu söylemek mümkün. Böyle devam ederlerse doğuda en kötü ihtimalle 2. olurlar. LeBron'a dönecek olursak, yavaş yavaş gerçek oyununu oynamaya başladı son aylarda. 1 Ocak'tan beri tutturduğu 30.6 sayı ortalamasıyla ligin bu kategorideki lideri, aynı zamanda 7.3 asist ve 8.6 ribaund ortalamaları var ki yanında iki yıldız olan biri için muhteşem rakamlar bunlar. Ayrıca istatistiklerin ötesinde tam bir lider gibi oynamaya başladı kendisi. Özellikle Pacers ve Magic karşısında geçen seneki Cavs maçlarını izler gibiydik, tek başına aldı bu maçları LeBron. Hani sene başında Heat ne olursa olsun Wade'in takımıdır deniyordu ya, en azından oynanan basketbolla yalan oldu o. Bu takım parkede resmen LeBron'un takımı artık.

8 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

Aynen. Lebraama bok atmak için pusuda bekleyen çok insan var.şahsen ben kobeciyim ama adam korkulacak seviyede. deli gibi de şut sokmaya başlamış.bu sene belki olmaz ama wade le aralarında kavga dövüş olmazsa seneye miami banko şampiyon gibi.

Adsız dedi ki...

lebron şu an bence mvpliği en çok hak eden isim ama 3. kez üstüste vermezler herhalde.

Adsız dedi ki...

Bu takım artık Lebron'un takımı yorumuna katılmıyorum. Her ne kadar Lebron son zamanlarda olaganustu bi performans sergilese de Ocak 1 den beri 26.7 sayı 7.4 rebound ve 4.9 asist ortalamalarını yakalayan takımın esas lideri Wade'i bi kenara atmak olmaz. Zaten sayı yukunu sadece Lebron-Wade-Bosh(sakatlıgına ragmen)uclusunun cektigini dusunursek 30 sayı ortalaması aslında pek de uzak degil. Miami taraftarının liderlik koltugunu Chicago macını buzzer beaterla kazandırdıktan sonra hakem standına cıkıp 'That's my house!' diye avaz avaz bagıran Wade'den Lebron'a 1 sezon gibi kısa bi sure icinde devretmesi biraz zor gorunuyor.

DaveJones dedi ki...

Yok yok yazmıcam diyorum kaçıncı post bu artık. Wade le ne alıp veremediğin var Eskenes?

Adsız dedi ki...

Bu Takım Parkede Resmen Lebronun takımı ne ya ?
Asla bu takım Wade'in takımıda demem böyle bi polemik saçma gelior zatende..Yani Wade in 1 ocaktan sonraki ortalamalarına bakınız..
Çok saçma olmuş o son cümle efenim..

Adsız dedi ki...

yahu anlıyorum wade sempatik adam seviosunuz, lebron da antipatik fln ama hiç wade'i lebron'u tanımayan birine sorsanız "şu takımın sahadaki lideri kim sence?" diye, azıcık basketbol biliyorsa lebron diyecektir...

Adsız dedi ki...

davejones bir ben varım sanıyordum sağol

Adsız dedi ki...

Lebron bana antipatik gelmiyor sayın adsız. Sahadaki lideri ile bu takım parkede resmen lebronun takımı farklı şeyler.Daha fazla miami macı izleyin.