BIY AD

6 Şubat 2011 Pazar

Rekorumuz Hayırlı Olsun

Baştan söyleyeyim, Cavs taraftarlarına büyük helal olsun. 24 maçtır kaybeden takımları için her seferinde gelip Quicken Loans Arena'yı dolduruyorlar. Ama karşılığını alamadılar, onun yerine tarihe kara bir leke olarak geçtiler.

Cavs, Sessions'ın bomboş turnikeyi kaçırmasıyla Blazers'a da maçı verdi. Böylece mağlubiyet serisini 24'e bağladılar ve bir sezonda üst üste en çok yenilgi alan takım unvanını ele geçirdiler. İki sezona yayılmış olan seri daha önce belirttiğim gibi zaten onlardaydı. Yani daha kırılması gereken bir rekor daha var bana göre. Sezona bakmadan direk en uzun mağlubiyet serisi için 25'i istiyorum onlardan Mavs karşılaşmasında. Ben böyle dalga geçe durayım, sizler de görüşlerinizi belirtin Cavs hakkında. Ne olacak bu takımın hali? Yan tarafa da bir anket koyuyorum konuyla ilgili.

9 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

ben bu oh olsun mantığını anlamadım,niye oh olsun?? ne zararı var kılivlındın?

cavs dedi ki...

hocam adres ver göndereyim kınayı :)

Adsız dedi ki...

mowill ve varejao dönene kadar yada iç sahadaki washington maçına kadar kaybetmeye devam .. andre miller güzel bi tarafa parmak basmış ... “There’s pressure playing against every team, but, of course, there’s added pressure with them struggling the way they are,” Miller said. “You don’t want to be the top headline: ‘Streak ends to Portland Trail Blazers.’ Guys took a little pride in that.”

Adsız dedi ki...

yılın maçını açıklıyorum
washington-cleveland
maç 13 veya 14 şubatta
büyük ihtimal o zamana kadar birinin deplasman serisi diğerininde mağlubiyet serisi sürerse
açık ara yılın maçı olur

Onur dedi ki...

İnternet sitelerinden birinde bu Draftta pek yetenek olmadığı John Wall veya Grifin bulunmadığı gibi bir şey okudum. Yani drafttan yeniden yapılanma yapmaları zor görnüyor bu sene. Bundna dolayı 5-6 yıl böyle alt sıralarda gezer yeni LeBron'larını beklerler. O da ne zaman gelir bilinmez. Yada akıllı bir GM hareketi ile imza ile rebuilding yapacaklar

Adsız dedi ki...

deplasmanda üst üste kaybetme rekoru kaç peki?

Ender dedi ki...

evet griffin geçen sene seçilmişti fakat 3-4 maç oynamıştı, ondan sonra sakatlanmıştı. love'u ben de bilmiyorum fakat draftla falan düzelemez cleveland. artık nba'da yeni taktik 3'lü oluşturmak. biraz saçma gelebilir fakat birçok nba yorumcusu böyle düşünüyor. yani öyle eskisi gibi, draftı bekleyene kadar sürünen takım drafttan sonra coşamayacak. artık bazı takımlar sivrilecek. yani nba'in gelecek yapılanması şöyle ; 5-6 takım şampiyonluğa oynayacak, diğerleri playoff şansı kovalayacak. miami'de bu 3'lü işe yaradı ve nba ratingleri adeta coştu.

Adsız dedi ki...

medya olarak el birliğiyle strese soktunuz şu takımı.buyrun istediğiniz oldu.övünün!

Bütün borular sizin olsun dedi ki...

Ben şıkları yetersiz buluyorum.Hiç birini işaretlemiyorum.

4. şıkkı kendim buraya koyuyorum.

Cleveland GM'i haketti bu durumu.
Ama öte yandan uyuz Lebron "The Decision" gibi salak bir programla kişiliği hakkında çok güzel örnekler verdi.

Miami'ye gidip 3lü oluşturarak ne kadar yetenekli de olsa asla savaşçı olarak anılmayacağını gösterdi. Başarıları küçümsenecek.

Böylesi şıklar da konup birden fazla seçeneği işaretlememize izin verseydiniz harika olurdu anket.Ama şu anki haliyle vasat bence.