BIY AD

6 Şubat 2011 Pazar

Super Bowl XLV - Packers vs Steelers

Geçen sene Colts açık favori iken, Saints şampiyonluğu geriden gelerek kazanmıştı. Bu sene daha yakın güçler karşılaşıyor. Green Bay Packers kıl payı favori ama bana göre Ben Roethlisberger'in Steelers'ı kazanacak ve onların kazanmasını istiyorum. Baskı altında daha az hata yapıp, kritik yard'ları alabiliyor takımı adına Roethlisberger. Karakteri nedeniyle fazlasıyla eleştirilen Big Ben, NFL'in en iyi 2-3 quarter back'inden biri bence. Aynı zamanda Mendenhall gibi bir running back'e sahipler. Öteki tarafta ise eğer Steelers defansı baskı kuramazsa, Rodgers'ın istikrarlı ve stabil oyunu ibreyi Packers'a çevirebilir. Zaten beklenti de o yönde zannedersem çünkü otoriteler daha çok Packers'ı favori gösteriyor. Normal sezonu yine hiç takip etmedim, playofflarda 4-5 maç izledim hepi topu, öyle çok bildiğimden konuşmuyorum yani. Ama bana göre Roethlisberger stres altında ufak bir adım da olsa önünde Rodgers'ın bana göre ve quarter back'ler genellikle gidişatı belirler.

Super Bowl'u 01:30'da Digiturk'teki ESPN America ve Fox Sports kanallarından izleyebilirsiniz.

5 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

iyi de bize ne nfl'den? basketbol blogu değil mi burası?amerikalıların neden herşeyine bu kadar meraklıyız anlamak mümkün değil?Yakında beyzbol hakkında da yazı yazarsanız şaşırmayacam.

salakbucocuk dedi ki...

adamın bloku deil mi arkadaşım bu ne istiyorsa onu yazar. şunların yorumları yayınlamayın blok ahalisi

Prometheus Desmotes dedi ki...

blok ahalisi ne demektir ya hu? =))

Ihsahn dedi ki...

Nba'le ilgili bir blogu takip edip nedir bu Amerikan merağı demek de bize özgü bir şey olsa gerek. Adam yazmış işte ne güzel. Beğenmiyosan geç başka haberi oku.

Bütün borular sizin olsun dedi ki...

Basketbol ne oyunu ilk adsız? :D:D

Amerikan oyunu değil mi?
Futbol ne oyunu adsız?
İngiliz oyunu değil mi?

Yani sporda milliyetçilik yaparsan ortada kala kalırsın. Neredeyse bütün sporlar başka milletlerin buluşu.