BIY AD

27 Nisan 2011 Çarşamba

27 Nisan Programı

28 Nisan Çarşamba- 02:00 Philadelphia 76'ers- Miami Heat (NBA TV)
28 Nisan Çarşamba- 03:30 Memphis Grizzlies- San Antonio Spurs
28 Nisan Çarşamba- 04:30 Denver Nuggets- OKC Thunder

Bu akşam ilk maç Heat'ın Philly'i eve gönderme maçı. Heat tarafında herkes kaybettikleri maç ile bu akşam arasındaki süreyi sabırsızlıkla beklediklerini ve bu maça konsantre olarak çıkacaklarını söyledi. Geçen maçta maçın başında özellikle, Heat kazanma baskısının altında ezilmişti, bir ara skor 23-8 şeklindeydi çünkü 76'ers lehine. Fakat yine de galibiyet, Collins'in Philadelphia'da yaptıklarının öne çıkması açısından önemliydi. Süpürülmekten kurtuldular en azından. Florida'da bir sürpriz daha mı ? Hiç sanmıyorum.

Bir diğer maçta da, Spurs 2000'lere damgasını vurmuş hanedanlığını savunma maçına çıkacak bir anlamda. Gay olmadan da bir şeyleri başarmış olan Grizzlies bu akşamki maçlarla birlikte 3 şansa sahipler, bu üç fırsattan hangisini kullanıp maçı kazanırlarsa ilk sıradan gelen rakiplerini elemiş olacaklar. Grizzly takımı koçu Hollins bu konuda şunu demiş bu maç öncesi :" Normal sezonda onlar 61 maç kazandı, biz ise 46 maç kazandık. Sezon boyunca hep onların daha iyi olan taraf oldukları konuşuldu, fakat Playofflarda her şey değişir, siz her zaman sadece o serideki en iyi takım olmaya çalışmalısınız"

Son maç ise, benim Playofflardaki favorim durumundaki takım olan Thunder'ın maçı. Şimdiden olası bir Grizzlies Thunder Batı yarı finalini düşünmeye başladım. Neler yazsam diye. Neyse, bu akşamki maça dönelim şimdi.
Geçen maçta Westbrook pek iyi oynamadı açıkçası, 30 şut atmış ama isabet olarak aşağılarda kalmış. Basketi attıktan sonra, silahını ateşlemiş bir kovboy gibi dumanını üflerken izleyemedik çok fazla kendisini. Çok mu şut attı ? Evet. Ama burada da biraz Nuggets başarısı var. Durant'i bol bol sıkıştırıp, biraz savunma sertliği ile, Russell'ı zorladılar şut atması için.

3 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

Karaktersizliğin lebrondan wade e şıçramış olduğunu gördüm üzüldüm.. maçı bırakmış 76 er potasına smaç pek hoş olmadı

DetlefŞivenmp dedi ki...

Memphisin başında herhangi bir 2 lig amatör küme koçu olsa turu geçmişlerdi akıl fikir

Bütün borular sizin olsun dedi ki...

Yine mi kendini kanıtlama smacı yapmışlar?