BIY AD

29 Nisan 2011 Cuma

29 Nisan Programı

30 Nisan Programı- 04:00 San Antonio Spurs- Memphis Grizzlies (NBA TV)

Dün akşam Lakers'ın turu geçip dördüncü kez üst üste NBA Finallerine çıkma koşusuna devam etmesi, Atlanta'nın da üst üste üçüncü kez Playoff'larda ikinci tura yükselmesinden sonra, bu akşam, kimilerine göre ilk bitmesi gereken serilerden birini, ilk tur perdesinin kapanış oyunu olarak sahneye alıyoruz.

Yani şöyle, takımlarda eksik yok, tüm oyuncular maça hazır, ve maçı bekliyorlar. Seride 3-2 Grizzlies önde. Maçı kimin kazanacağını kestirmek zor, ama benim gönlümden geçen, bugünkü maçı Spurs'ün kazanması ve Pazar akşamı da 3-3'ün üzerine inanılmaz güzel bir final izlememiz. Hem de maçın saati 20:00 olacak Pazar gününe kalırsa. NBA TV o maçı da yayınlayacak. Tahmin ediyorum Ntv/ Ntvspor da yayınlayabilir, çünkü yarın maç yok, pazar günü de iki tane maç var biri saat sekizde diğeri de on buçukta. Geç olan maç Celtics-Miami maçı, dolayısıyla ikinci tur serilerine başlayacağız. Eğer ki bu akşamki maçın serisi Grizzlies lehine sonuçlanırsa, Grizzlies dinlenemeden, Pazar günü Thunder karşısına çıkacak ikinci turun başlangıç maçı için (bahsettiğim olası 7.maç yerine, aynı saatte). Yani o zaman, ilk turu kapayıp ikinci turu açan takım olacaklar, ilginç bir tesadüf olur.

Önceden de ilklerden bahsetmiştik, Memphis'in turu geçmesi, ilk kez bir turu geçmeleri demek olacak franchise tarihinde. Maça döneyim, son maçı Spurs sezon içinde oynadığı gibi oynadığından kazandı. Takımda yıldızlar (Ginobili oluyor) yani asıl çocuklar sayıca önemli rol oynadılar, benç katkısı geldi (Neal oluyor) ve uzatmada kazandılar. Bunun karşısında da Memphis uzatmada yeterince olgunluk gösteremedi diyebiliriz. Bu sebep ve bugünkü maçın evlerinde olmasının verdiği kazanma baskısı (çünkü 7. maç San Antonio'da) onları kötü etkileyebilir.

4 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

yanlıs maç saati maç yayını da var

Adsız dedi ki...

maç saat 4'te diye biliyorum.

gonyalı dedi ki...

maç 4 te ama gonyada 2 yede sanırım:D

Adsız dedi ki...

son maçı spurs sezon boyunca oynadığı gibi kazanmadı memphis hata yaptığından dolayı kazandı. memphis'e hakkını teslim etmek bu kadar mı zor? üstelik bu yıl iyi çıkış yakalayan rudy gay yokken...