BIY AD

12 Mayıs 2011 Perşembe

11 Mayıs Programı

12 Mayıs Perşembe 02:00 Boston Celtics- Miami Heat (NTVSPOR)
12 Mayıs Perşembe 04:30 Memphis Grizzlies- OKC Thunder (NBA TV)

Arkadaşlar bugünkü haberlere göre, Shaquille O'Neal sezonu büyük olasılıkla kapatmış durumda. Ben de tahminlerimi Shaq'lı bir Celtics'e göre yapmıştım, ama pota altı üstünlüğü olmayan bir Celtics'in ancak 'Pride'ı kalır, ki şu anda 3-1 olan seri hazır Florida'da iken bu iş bitebilir. Uzun yılların, başarıların, potalarda askıda geçen bir kariyerin adamı olan Shaq artık 39 yaşında ve ne bacakları ne de vücudunun geri kalanı bu tempoyu kaldıramıyor anladığım kadarıyla. Sezon başlarken, 720 gün daha oynayacağım demişti ama, artık dönüşü çok zor olacaktır. Miami için, Spoelstra'nın da dediği gibi, Heat'te eğer Bosh çift hanelerde ribaunt çekerse Miami kazanır.

Allahım o ne maçtı öyle ! Tam üç uzatma. Çok çeyrekte Thunder ipleri eline alıp kazanmıştı. NBA tarihinde altıncı üç uzatmayı izlemişiz. Aslında Thunder maça kötü başladı, Grizzlies onları hep top kaybına zorladı ve bayağı da başarılı oldular. Sonra Westbrook top kayıplarını kesti ve Durant de Battier'nin kıskacından kurtulduktan sonra ritmini buldu ve takım olarak işi kıvırdılar. Durant 3. ve 4. maç toplamında 105 dakika oynamış. Uzatmaları da ekleyince, çıkan sayı iki maçtan fazla ediyor. Ligin skor liderini bu kadar yormayın kardeşim diyesim geliyor, sonra eline bu kadar bağlanınca, kötü bir gününde maç elden gidiveriyor. Aynısı tabii Randolph için geçerli Grizzly Bears için. O da 100 dakika oyun içinde kalmış. Bakalım, göreceğiz, nasıl olacak bu gece.Hem buu gece yayınlara kavuşuyoruz, ne güzel...

1 FARKLI FIKIR:

JacK dedi ki...

robert 'tractor' traylor'ı kalp krizinden kaybetmişiz. Bir aralar ülkemizdede oynayan 34 yaşındaki oyuncu kalp krizinden dolayı ölmüş.Allah rahmet eylesin ne diyelim.