BIY AD

5 Ekim 2009 Pazartesi

2010'a Gönüllü Aranıyor

Bildiğiniz gibi 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası ülkemizde 28 Ağustos - 12 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek. Kardeşi, organizasyonda görevli olan Alp adındaki bir arkadaş mail atmış. Organizasyonda görev alacak gönüllülere çok ihtiyaç varmış. Burayı takip eden arkadaşların basketbolla ilgili oldukları aşikar. Gönüllülerin bu sporu seven kişilerden çıkması eminim şampiyona ve ülkemiz açısından çok daha yararlı olacaktır. Görev alabileceğiniz tonla iş ve pozisyon mevcut. En azından bir bakmanızı öneririm, birçoğunuzun ilgisini çekecektir; takımlarla ve oyuncularla tanışma fırsatınız da olacaktır muhtemelen. Alabileceğiniz görevlere şuradan bakabilirsiniz:

http://www.tbf.org.tr/tbfweb/tbfweb2.nsf/TBFV1_2010GonulluBasvuruTebligat_Form?OpenForm

6 FARKLI FIKIR:

Smyrna dedi ki...

başvurumu 1,5 ay önce yaptım. olumlu ya da olumsuz bi geri dönüş olmadı...

PIERREMANU dedi ki...

Ayak işleri dahil her türlü şeyi yapmaya gönüllüyüm ama şimdiden bir sene sonrası için taahhüt istiyorlar eğer yanlış anlamadıysam. Bu nedenle bunun için biraz erken gibi ama birçok iş için en uygun kişiler üniversite öğrencileri. Bence üniversiteleri dolaşıp güzel bir tanıtım yapsalar istedikleri gönüllü sayısına rahat ulaşırlar diye düşünüyorum. Ayrıca üniversitelerde yabancı dili gayet iyi seviyelerde olan yığınla insan da mevcut. Bir de şöyle birşey var; kaza bela olmazsa memlekete Ginobili gelecek ve ben Türkiye'ye ayak basacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum. Gönüllü olmam durumunda Ginobili bir yerlerde maça çıkarken benim bir odaya kapatılıp basın evraklarıyla falan uğraşma ihtimalim var örneğin. Bu nedenle Ginobili'yi takip etme fırsatını riske atamam. O nerede olursa ben orada olacağım, net bir şekilde mümkün olduğunca götünün dibinden ayrılmayacağım. İngilizcem çok iyi seviyede ve keşke İspanyolca da bilseydim ve Arjantin Milli Takımı için mihmandarlığa başvurabilseydim.

Mehmet Dinler dedi ki...

Başvuru yapalı uzun zaman oldu, saha içi görevlilik için başvurdum. Yaşımın tuttuğu tek kategori orası umarım seçilebilirim.

Yer silicilik inanılmaz olurdu. İspanya-ABD finali ve sen sahadaki 10 dünya yıldızının arasına yer silmeye çıkıyorsun. İnanılmaz...

aramis dedi ki...

Oncelikle Post icin cok sagol! Arkadaslar genellikle sampiyonanin duzenlenecegi, Istanbul, Ankara, Kayseri ve de Antalya`ydi sanirim, o sehirlerden insanlara donus yapiyorlarmis. Taahhute gelince cok uzun sureli degil, su an icin (turnuvaya yaklasana kadar) haftada 2 - 3 gun 2ser 3er saatlik gorevlerde bulunuyorsunuz benim anladigim. Yani o sehirlerden insanlara geri donusun daha cok olmasinin nedeni de o. Bir senelik taahhut deyip gecmeyin lutfen, eger baska(uzak)sehirlerde degilseniz sizin icin yeni insanlarla tanismak,keyifli vakit gecirmenin yaninda, baglantilar kurmak ve boyle buyuk ve her zaman bu kadar dibinize gelmeyecek bir organizasyonda pay sahibi olmak cok onemli ve goz ardi edilemeyecek seyler. CV nizde gozukmesi de cabasi arkadaslar. Lutfen Degerlendirin!:) Tabii ki Ginobiliyi takip etmek guzel ama bu organizasyonda yer almis olmak size cok daha fazla arti sagliyacaktir bence:D Yine de siz katilamasaniz da cevrenize duyurursaniz cok cok iyi olur:) GONULLULERE COK COK IHTIYAC VAR, SIZE GERI DONMEDILERSE BIR E-MAIL DAHA ATIN!! "Mutlaka gorev istiyorum, gorev alabilecek zamanlarim su su aylar arasidir" tarzinda olabilir!!

COK uzun oldugu icin blog sahibinden ve sizlerden ozur dilerim. Ama her organizasyonu mukemmel yapan gonullulerin katkilaridir, gonulluler olmadan hicbir devlet, kurum o organizasyonun altindan kalkamaz! En ufak katkiniz olursa bilin ki organizasyonu tamamlayan sizin o ufacik gorunen katkinizdir!! Kucumsemeyin....

Iyi gunler dilerim...

Smyrna dedi ki...

alpi02 size nasıl ulaşabilirim acaba?

aramis dedi ki...

alpi02@gmail.com benim e-mail adresim. ordan ulasabilirsiniz.