BIY AD

10 Ekim 2009 Cumartesi

Ağırlık Kaldırırken Bilek Kırmak

"Nasıl olur? Yuh!" demeyin. Garcia başarmış. Olayın arkasında büyük şanssızlık ve cenabetlik varmış. En başta, resimler temsili onu söyleyeyim. Ama Garcia'nın yaşadığı olayı açıklayıcı nitelikte olduklarına inanıyorum.. Garcia resimdeki kişi gibi - onun pozisyonunda olup olmadığını bilemiyorum - fizik tedavi/jimnastik topunun üzerinde ağırlık çalışıyormuş. Topun patlaması sonucunda bileği kırılmış. Koyduğum resimlerdeki pozisyona yakın bir şekilde çalıştığını düşünüyorum Garcia'nın. Bu şekilde topun patlaması durumunda hazırlıksız yakalanıp, elinde ağırlık varken, bileğini şiddetli bir şekilde yere çarpmış olabilir.

Şanssızlık 2 senedir yakasını bırakmıyor Dominik Cumhuriyetli oyuncunun. Geçtiğimiz sezon da, baldırından yaşadığı problem nedeniyle sezon başında 10-15 civarı maç kaçırmış ve rotasondaki dakikalarını 30 civarına çıkarmakta çok zorlanmıştı. Artest ayrılmıştı takımdan yıldızı parlayacaktı, olmadı. Bu sefer Salmons'sız takımda ilk 5 başlama ihtimali vardı, hatta koçu dün yaptığı açıklamada kısa forvet pozisyonunda Nocioni yerine onu tercih ettiğini söylemişti. Ama işte kısmet değilmiş.

Henüz bir açıklama yapılmamış durumu ile ilgili ama bu tip sakatlıkların iyileşmesi genellikle 1.5 ay civarında sürer. Her nasıl kırdıysan bileğini Garcia, geçmiş olsun.

2 FARKLI FIKIR:

Ernest J. Garnest dedi ki...

Ağırlıkla çalışırken aslında dikkatli olmak lazım herhangi bir ters hareketin sonucu bu kadar ağır olabiliyor.Tabii adamınki yüzde yüz cenabetlikten kaynaklanmış ama ağırlık kaldırırken bir an dalgınlık yada güç kaybı çok kötü sonuçlar doğurabiliyor.

stickman dedi ki...

bi kurşun döktürse iyi olabilir aslında :D