BIY AD

8 Ekim 2009 Perşembe

Amare'nin Gözleri

Geçtiğimiz Şubat ayında gözüne aldığı darbe sonucu, retinasında oluşan sorun nedeniyle ameliyat olmuştu. Ama tabii doktorlar bu ameliyatta Amare'nin retinasını onarırken, gözlerinin kaç numara olduğuna bakmayı unutmuşlar.

Uçmuş gitmiş Amare, ayaklarının altındaki tartıyı bile göremez olmuş. İddiasına göre son 9 günde tam 6 kilo vermiş. Tamam ameliyat sonrasında, eski ideal kilosuna döndüğüne dikkat çekmeye çalışıyor olabilir ama 9 günde 6 kilo da saçmalıktan başka birşey değil. Zaten kesinlikle sağlıklı değil, bunu bir sporcu olarak bilmesi lazım. Ayrıca bunun gerçek olduğunu varsayarsak, ayda 20 kilo eder. Bu durumda Amare'nin durduğu hata, hemen kilo verme taktikleri ve yaptığı diyetle ilgili bir kitap yazıp yayımlasın. Parkelerde koşturarak kazandığı paraya yakın bir parayı oturduğu yerden kazansın.

Hastasıyım bu tip abartılı demeçlerin. Ben de önümüzdeki 3 günde 5 kilo vermeyi planlıyorum.

Not: Ameliyat olduğu sağ gözü gayet sağlam ve hiçbir problemi yok. Hazırlık maçında da Partizan'a karşı 12 sayı atmış ve maçta sahayı en çok ve en çabuk kateden uzunuymuş. Suns taraftarlarının endişelenecek birşeyi yok, sadece açıklama komiğime gitti.

1 FARKLI FIKIR:

Maximus dedi ki...

maşallah diyelim de nazar değmesin:)