BIY AD

9 Ekim 2009 Cuma

Kaan Kural Vs. İsmail Şenol

İkili, dün oynanan Real Madrid - Utah Jazz maçını anlatırken Ersin Düzen bu fotoğrafı çekmiş ve Twitter'ında paylaşmış. İkili önlerine notlarını, laptop'larını almışlar, "Nasıl hakkını vererek maç anlatılır" dersi veriyorlar adeta. Masanın en başındaki kitaplar da basketbol ile ilgili kaynaklar sanki ama tabii %100 emin olamıyoruz.

Fotoğraf kaynağı Donanım Haber.

10 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

ntv'nin sonsuz nimetlerini es geçmemek lazım... ama arkadaşlar da hakkını veriyorlar. skytürk senelerdir bir şey katamadı kendisine...

Adsız dedi ki...

hoca feci yıkama yağlama yapmaya başladın sen de. yakında çıkarırlar programlarına, biz de rahatça bu kaan kural, ntvspor sevdandan kurtuluruz burada gerçekten basketbol okuruz...

sabonis dedi ki...

@adsız1: kastettiğim buydu zaten. Verdikleri detaylar, NBA'de ve basketbol dünyasında olan önemli-önemsiz her türlü olaydan haberdar olmaları vs, diğer kanallardaki spikerlerden çok daha donanımlılar. Aynı şey futbol spikerleri için de geçerli NTV'nin.

@adsız2: Alt tarafı bir fotoğraf paylaşıp işin doğrusunu yaptıklarını yazdım. Anlamadım ne alaka sevda falan? Bundan önce bir de, dün blog'dan resim çıktığını yazdım sadece.

Adsız dedi ki...

Ya bir de yazılan haberin başlığını görüp okumama veya olmadı ne bileyim başka blog bulma seçenekleri de var. Ntvspor'dan nefret edenlerin de ayrıca nefretlerini kustukları yerler var illa tatmin olmak isterseniz ordan da okuyabilirsiniz. Adam kendi fikirlerini yazıyor sonuçta.

sabonis dedi ki...

@ 3. adsız: Arkadaşım geyiğine atmış o yorumu, itiraf etti az önce =)

Ufuk Çağdaş Erdem dedi ki...

Kaan Kural'ı yakından tanırım ve severim Kaan'a tamam ama o İsmail Şenol denen çömez'i bırakın maç anlatmayı basketbol salonlarına bile almam ben.Sıfırın altında,analiz yok,yorumlarda ne dediğini nereye gideceğini bilmiyor,kendisine anlıyor havası vermeye calışırken rezil oluyor.Keşke sizlerle beraber anlattığı herhangi bir maçı izlesek de birebir göstersem hatalarını.Google'dan bilgi araştırıp orda söylemek de değil mesele.Hatta sıkıcı ve anlamsız bir hal alıyor bir süre sonra.Kesinlikle Ntvspor'a yakışmıyor.Bundan böyle zaten İsmail Şenol'un anlattığı maçlarda televizyonun sesini kısma kararı aldım.Size tavsiyem siz de öyle yapın boş bir adam çünkü.

Adsız dedi ki...

@Ufuk Çağdaş Erdem sen ismail şenol'u osman sakallıoğlu ile karıştırdın herhalde. söylediklerine hiç katılmıyorum. eurobasket'te tek başına anlattı maçları ismail şenol. yazılarını slam'de okuyorduk, adını duymuştum ama sıkı bir nba takipçisi olmadığım için daha önce çok dinlememiştim kendisini. konusuna çok hakim, bir yorumcu varmış gibi tatmin etti beni. ntv'den yine harika bir spiker çıkmış. kaan kural da basketbolun efsanesidir bence. tanıyorsan selam söyle odtü'lü kartallardan serkan dersin. buraya geldiğinde fotoğraf çektirmiştik :)

Ufuk Çağdaş Erdem dedi ki...

Osman Sakallıoğlu'nu zaten hiç mevzubahis bile etmiyorum.İsmail Şenol'u beğenmem için bu basketbolu ve Nba'yi hiç izlememem ve anlamamam lazım.Kusura bakma ama Ntvspor'un kalite anlayışı malesef geri adım attı bundan 3 sene önceye göre.Murathanoğlu-kaan kural hatta Yiğiter uluğ 3 lüsünden ham meyve tadındaki İsmail Şenol'a gerilediler.Şunu belirteyim tekrar bilgi vermek hiç bir şeydir önemli olan o bilgiyi canlı yayında yorumlayabiliyormusun veya o anda olan bir pozisyonu ve olayı ne kadar derin bakışla analiz edebiliyorsun.Önemli olan budur.Selamını iletirim.Saygılar..

PIERREMANU dedi ki...

Kaan Kural'ı görünce Murat Kosova'nın bir röportajda kendisi ile ilgili söyledikleri geldi aklıma: "Benim NBA ile ilgili bilgim, birikimim bir sayfa ise Kaan'ınki bir ansiklopedidir." Aklıma geldi yazayım dedim. Ayrıca yorumlarından kendisinin çok sıkı bir Ray Allen hayranı olduğunu çıkardığımı söyleyebilirim, bilmiyorum yanılıyor da olabilirim. Ayrıca birgün Beşiktaş'ta bir simit sarayında yanımdaki masaya oturmuştu ve tahmin edildiği üzere sağlam yemek yiyor.

Adsız dedi ki...

Ben almanyadan sevgi, gercekten cok guzel bir blog, eger twitter veya facebook sayfasi varsa hemen
ekliycegim.