BIY AD

6 Ekim 2009 Salı

Özlediniz Mi?

Bu iki takım Londra'da Türkiye saati ile 21:30'da karşı karşıya geliyorlar. Maçı NTV Spor naklen yayınlıyor. Muhtemelen Murat Kosova ile Kaan Kural sunacaklardır. Her ne kadar hazırlık maçı da olsa, yedek hakemler görev alacak da olsa özleyenlerin susuzluğunu biraz giderecektir. Mehmet'i, Deron Williams'ı, Salmons'ı ve Rose'u izlemek için güzel bir fırsat ve NBA Avrupa turnesinden bir maç olduğu için saati de son derece uygun.

Edit: Deron Williams'ın dizinde ve topuğunda sakatlıkları olduğu için son antrenmanlarda yerini alamamıştı. Bu maçta da oynamayabilir.
Ayrıca Rose'un da bileğindeki ve aşil tendonundaki ağrılar nedeniyle maçta yer alamama ihtimali varmış. Gerçi ısrarla oynamak istediğini belirtmiş ve o kadar uzun bir mesafe uçtuktan sonra kenarda oturmanın çok zor olacağını söylemiş ama hazırlık maçında da riske edilmesinin hiçbir anlamı yok.

4 FARKLI FIKIR:

Serhat Ugur dedi ki...

Boozer'ı görelim bi asıl.

sabonis dedi ki...

Boozer'da görecek birşey yok yahu. Muhtemelen bu sezon da ilk 5 başlayacak, bildiğimiz Boozer gibi 20-10'a yakın bir performans çizecektir. Taraftar da onu özellikle bu sezon pek sevmeyecek. Bu yani =)

Deron Williams'ın bu arada sakatlığı var oynamayabilir. Onu yazmayı unutmuşum. Ekleyeyim yazıya da

Serhat Ugur dedi ki...

Boozer Bulls'a gelecekti, Millsap ilk 5 olacaktı, her iki takım da daha iyi olacaktı bana göre. Rose, Boozer'ı pick-and-pop manyağı yapardı.

Jazz kontrat da yenilemeyeceğine göre Boozer bu sene kayıpları oynayacaktır.

lembo dedi ki...

ayrıca bu akşam partizan belgrad- phoenix suns maçı var nba europe live çerçevesinde.. partizan kazanır herhalde.. semtimizin takımı sixers da toronto karşısında.. dayan bakalım jrue holiday..