BIY AD

11 Şubat 2010 Perşembe

2010-12 A.B.D. Milli Takımı Aday Kadrosu

Dün açıklanmış. Yalnız aşağıdaki listeye bakıp heyecan yapmadan önce şunu bilmek gerek, bu oyuncuların hiçbirinin 2010'da Türkiye'ye geleceği kesin değil neredeyse. Zaten Colangelo da "Çıkacak ve eklenecek oyuncular olacaktır." demiş. Örneğin Bosh, LeBron ve Wade bu yaz büyük ihtimalle serbest kalacaklar. 3'ü de "Önce bir takımla anlaşmadan kafamı milli takıma veremem." şeklinde açıklamalar yaptılar. Hatta Bosh daha 2 gün önce bunları söyledi. Bu arada kadro sadece 2010 için değil, 2012 Olimpiyatları'nı da kapsıyor. Her neyse efendim buyrun liste:

Carmelo Anthony (Denver Nuggets); Carlos Boozer (Utah Jazz); Chris Bosh (Toronto Raptors); Kobe Bryant (Los Angeles Lakers); Dwight Howard (Orlando Magic); LeBron James (Cleveland Cavaliers); Chris Paul (New Orleans Hornets); Dwyane Wade (Miami Heat); Deron Williams (Utah Jazz); Lamar Odom (Los Angeles Lakers); Amar’e Stoudemire (Phoenix Suns); LaMarcus Aldridge (Portland Trail Blazers); Chauncey Billups (Denver Nuggets); Kevin Durant (Oklahoma City Thunder); Rudy Gay (Memphis Grizzlies); Eric Gordon (Los Angeles Clippers); Danny Granger (Indiana Pacers); Andre Iguodala (Philadelphia 76ers); Al Jefferson (Minnesota Timberwolves); David Lee (New York Knicks); Brook Lopez (New Jersey Nets); Kevin Love (Minnesota Timberwolves); O.J. Mayo (Memphis Grizzlies); Kendrick Perkins (Boston Celtics); Derrick Rose (Chicago Bulls); Gerald Wallace (Charlotte Bobcats) and Russell Westbrook (Oklahoma City Thunder)

Yukarıda resmini kullandığım 2008 Olimpiyat kadrosundan Kidd, Prince ve Redd hariç herkes var. Ayrıca tam 11 tane uzun var kadroda, 12'ye düşerken 4 veya 5 uzun kalacaktır. Umarım Kobe-Carmelo-LeBron-Wade 4'lüsü gelir

8 FARKLI FIKIR:

Andrei dedi ki...

Rajon Rondo ve Andrew Bynum, milli takım davetini reddeden yegane oyuncularmış ayrıca.

Adsız dedi ki...

kobe gelmeyecektir bu yaz, zaten bütün sezon sakatlıklarla uğraştı. 1 tane daha fire olur o dörtlüden, tahminimce wade'de gelmez. lebron'la carmelo umarım gelir gelir. ayrıca kevin durant'te gelse iyi olur.

Adsız dedi ki...

Dünyanın en pahalı fotoğrafı.

Adsız dedi ki...

wade-durant-kobe-dwight 4lüsü gelmezse çocuğumu keserim.. :)

Adsız dedi ki...

ulan bi sürü zeka yoksunu atletik gard varken nasıl olur da roy gibi bi adamı almazlar çok ilginç gerçekten . O.J. Mayo Eric Gordon Rudy Gay vs

Adsız dedi ki...

kobe-wade-lebron'ı aynı takımda izlemek basketbol hac farizasını tamamlamak olurdu ama maalesef hiç umudum yok 3'ün birine bile razıyız valla özellikle o 1 kobe olursa :)

Öte yandan bu ne biçim aday kadrooo..

Boozer, Odom, Amar’e, Aldridge, Gay, Eric Gordon, Granger, Iguodala, B.Lopez, K. Love, O.J. Mayo, K. Perkins , R.Westbrook gibi isimlerin yerine çok daha faydalı olacak;

Monta, Z.Randolph, T.Evans, J.Johnson, Roy, S.Jackson, C.Maggette, Carl Landry, Mike Miller, Josh Smith gibi isimler niye çağrılmamış ya da çağrılmış red mi etmişler? Cevap bekliyoruz ey Stern Efendi!

orsevrim dedi ki...

o değil de, fotografta tayshaun prince'in ayakkabılar pek olmamış gibi..

LexLuthor dedi ki...

tüm oyuncular jason kidd'e doğru dönmüşler. lost'un sezon öncesi çıkan resimlerine benzemiş gibi geldi bana. milletin john locke'a doğru döndüğü "isa'nin son yemeği" resmine :) yada bu aralar lost'a kafayı çok taktım o da olabilir :))

http://images2.fanpop.com/image/photos/9700000/LOST-Season-6-Last-Supper-HQ-Promo-lost-9731534-1500-976.jpg