BIY AD

7 Şubat 2010 Pazar

7 Şubat Programı

7 Şubat Pazar 19:00 / Sacramento Kings - Toronto Raptors
7 Şubat Pazar 21:30 (NTV Spor banttan 00:30) / Orlando Magic - Boston Celtics

Niye sadece 2 maç var ve ikisi de bu kadar erkan saatte? Öncelikle Pazar günü maçlar zate nerken oluyor ama asıl olay Amerika'nın en büyük spor organizasyonu Super Bowl yani Amerikan futbolu finali var bu gece Türkiye saatiyle 01:30'da. Onunla çakışmıyor hiçbir şey.

Raptors maçı, Hidayet'in maskeli halini görmek açısından ilgimi çekiyor. Ama Magic-Celtics'i banttan veren NTV Spor'a sitem etmek istiyorum. 21:30'da verselerdi keşke biz de rahat rahat erken saatlerde izleseydik. Türkiye'de televizyon yayını olduğu için League Pass'ten de izlenemiyor maalesef. Bunun üstüne, 00:30'da verdiklerinde ayakta kalacak Amerikan sporlarıyla ilgili pek çok kişi de Super Bowl'u tercih edecektir. Son Wizards maçına kadar form tuttuğuna dair işaretler veren Magic, o maçta kolay ve boş atışlarda isabet bulamazken rakibi Wizards'ın dış şut isabetlerine ve aldıkları faullere teslim olmuştu. Celtics ise 3 zayıf ekibi yenerek en azından moral buldu ve evinde oynuyor. Pierce'ın oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacakmış. Onun sağlıklı dönmesiyle ibre biraz Celtics lehine kayar. Ama ben hala Garnett'i ısrarla niye oynattıklarını çözemiyorum...

2 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

Sanırım sporun ve sporcunun dostu! biricik kanalımız NTV züpper lig maçları sonrası geyiği... pardon değerlendirmesiyle çakışmasın diye NBA maçlarını banlamış. Super Bowl vs Celtics-Magic(Bant) epey zorlayacak doğrusu beni acaba hangisini izlesem!!

Unknown dedi ki...

Garnett belki kendisi ısrar ediyordur. Eğer o oynamak isterse onu engellemek çok zor olur :)