BIY AD

13 Şubat 2010 Cumartesi

DeRozan Smaç Yarışmasında


Link

Seyirci oylarının %61'ini alarak Gerald Wallace, Nate Robinson ve Shannon Brown'ın yanına katılmış. Aslına bakarsanız Eric Gordon çok güzel smaçlar basmış, beklemiyordum ondan böyle bir performans. DeRozan'ın 2. smacında hiçbir zorluk veya göze hitap eden taraf yok. Ama Gordon'un pek çok deneme sonunda başarabilmesi onun hanesinde eksi bir puan olmuş ve ayrıca yarışmadan önce zaten herkesin kafasındaki kazanacak oyuncu DeRozan'dı bu da biraz önyargı oluşturmuş herhalde. Bunlar yetmiyormuş gibi NBA.com ufak çaplı bir rezilliğe imza atmış bu ön eleme sırasında, arkadaşım Çağlar paylaşmış sağolsun:

Yani sadece fotoğraflara bakarak oy verenler aslında yanlış vermişler, ki bu da eminim oylayanların içinde oldukça büyük bir kitledir...

Bu arada DeRozan açıklamalarına göre asıl smaçlarını bugüne saklamış. Zaten finalde bu smaçları yapsa, direk elenirdi. Bakalım neler gösterecek bize. Onun dışında "human trampoline" umarım yaratıcı birşeyler hazırlamıştır.

3 FARKLI FIKIR:

BMamba dedi ki...

eric gordon'ın smaçlar daha iyiymiş, yazık olmuş

Adsız dedi ki...

burada biraz potansiyel seçilmiş. başından beri eric gordon'un derozan'a rakip olamayacağını söylüyordu herkes; bundan dolayı eric gordon hırslanmış, demar derozan ise pek zorlamamış kendisini. asıl yarışmada çok daha iyilerini yapacaktır. yokksa nasıl smaçlar yapabildiğini biliyoruz.

yunus dedi ki...

mehmet oz naptı acep?