BIY AD

12 Şubat 2010 Cuma

Evans Yanlış Topun Peşinde

4 sezon önce Chris Kaman'a yaptığı hareketin bir benzeri... Maçı izlemedim ama teknik faul çalınmadığı için, herhalde Dalembert bir tepki göstermedi. Evans daha ilk maçından bunu yapıyorsa sezon ilerledikçe acaba ne yapacak?

Kaman bu hareketin karşılığında Evans'ı yere sermişti yanlış hatırlamıyorsam. Aşağıda bulabilirsiniz olay anının fotoğrafını, videoyu NBA youtube'dan kaldırmış. Bu sezonki diğer bu tarz pozisyonlara imza atan isimler de Garnett ve Sessions idi.

5 FARKLI FIKIR:

LexLuthor dedi ki...

nba'in artık iyice çivisi çıktı. birisi "ball" der, bazısı toplara saldırır, bazıları da tüm mal varlıklarını sergileyen resimler çeker. edeb yâhu :PPP

oz01 dedi ki...

Adam bilerek mi yapmış yoksa yanlışlıkla mı acaba?Bilerek yapıyorsa amacı nedir?Sonra topu çalabilmişmişse helal olsun.Güzel taktik valla.Yok adamın fantezisiyse bu ona bişey diyemeyiz,kendi sapkınlığıdır.Böyle bir kuralda yok galiba rakibinin orasını burasını çaktırmadan gıdıklayarak dikkatini dağıtmak.

Adsız dedi ki...

aynen yere sermişti, hatta önce şöyle bir duraksadı sonra pota arkasına ittirdi evans'ı. ayrıca evans sen nasıl bir adamsın? bir oyuncu bu kadar mı pislik olur.

tolga dedi ki...

evans ve kaman'ın videosu :))

http://www.youtube.com/watch?v=HOw_ogBVmdo

Adsız dedi ki...

bu ball olaylarına çok girdin sen kardeş...