BIY AD

7 Şubat 2010 Pazar

Hedo Maskeyi Takacak

Dün yazdığım post'ta Hedo'nun göz çukurunun altındaki kırık dolayısıyla maske takması gerektiğini ancak rahat hissetmediği için maskesiz oynayacağını yazmıştım, hatta eleştirmiştim. Takım yetkilileriyle, doktorlarla ve özellikle de arkadaşlarıyla görüştükten sonra Hedo kararını değiştirmiş. Çok kişi takması gerektiği yönünde konuşmuş onunla.

"Eğer maskesiz bir şekilde oraya darbe alırsam çok kötü sonuçları olabilir. Takımdan da uzun süre uzak kalırım bunu istemiyorum." demiş. Ancak hala maskeyle rahat etmediğini ve mümkün olan en kısa sürede (hatta All-Star sonrasında) bırakacağını dile getirmiş. Ayrıca maskenin çok sıkı olduğunu, terlettiğini, devamlı düzeltmesi gerektiğini söyledikten sonra "Yarın çok zevkli olacak." diye ironik bir açıklama yapmış.

Toronto cephesinden kendisine yöneltilen eleştirilerden dolayı rahatsız olan Hedo, muhtemelen maskeyle kötü oynayacağını düşündüğü için maskeye karşı zannedersem. Ama maskesiz olarak da, korkusuz bir şekilde uzunların arasına dalabilecek miydi veya ribaund mücadelesine girebilecek miydi? Sonuç olarak en doğrusunu yapıyor. Ama kırık kemiğin 1 haftada iyileşmesi söz konusu değil. Yani All-Star'dan sonra maskeyi takmaması da çok akıllıca bir hareket olmaz. Neyse bekleyelim görelim, en azından doğru yolu buldu şimdilik.

2 FARKLI FIKIR:

bahtiyar dedi ki...

hidayet biraz da mecburiyetten yapması gerekeni yapıyor. bu süreçte maskeye alışınca sakatlığı geçene kadar kullanır bence.

Ömer dedi ki...

Ilk macini 16 sayi ile tamamladi, fena oynamadi hani. 2 dakikada bir Hido'yu gosteren Kanada tv'sine de helal olsun diyorum kendi payima.

Bu arada gecen hafta ki "ball" roportajini veren eleman mac sonunda maci yorumlarken " nothing else to say...mask..." demesi kopardi beni :D