BIY AD

12 Şubat 2010 Cuma

Iverson ve Kobe de All-Star'da Yoklar (Yedekler Kidd ve Lee)

Kobe bilek sakatlığı, Iverson da ailevi sorunlarından dolayı çekilmişler All-Star'dan. Stern yerlerine Kidd ve David Lee'yi almış. Iverson bence haketmiyordu bu sezon All-Star seçilmeyi, Lee de hakedenler arasındaydı. Şimdi ilk 5'lerden 2 adam çıktı, sistem nasıl işliyor açıkçası hatırlamıyorum. Doğu ve Batı takımının koçları Stan Van Gundy ve George Karl yedeklerin içinden bir oyuncuyu ilk 5'e yerleştirebilirler, en azından bana mantıklı gelen bu.

Seçimlere kısaca değinirsem, Doğu'da Josh Smith veya belki Stephen Jackson seçilebilirdi. Özellikle de Josh Smith'in şova daha yönelik olduğu kesin ama saf ama Lee'nin alınmasına da çok itiraz edilemez herhalde. Batı'da ise Kidd ile Monta Ellis vardı herhalde %90'ın aklında. Eh Monta da son maçı dizini burktuğu için kaçırmıştı. Bu durumda Kidd'e de sürpriz diyemeyiz. Ne de olsa sonuçta Kidd'den bahsediyoruz, kullandığım fotoğraftaki gibi paslar görebileceğiz onun sayesinde. Ve tabii ev sahibi şehirin takımında oynaması da ayrı bir etken.

9 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

Bu ne yahu bu sene all-star yerine all-yatar abi! bu ne ya herhes bir bahane bulup tüyüyor.

dripling dedi ki...

roy, iverson, paul tamam da, kobe olmadan olmaz ki yahu?
ayrıca kidd yerine brooks ya da ellis seçilebilirdi pekala.

genjoy dedi ki...

m.ellis dallas maçı sonunda sakatlanmştı bir de maç kaçırdı, sanırım all-stara kadar yetişemezdi o yüzden seçilmesi söz konusu değildi. brooks da şahsi fikrimce kidd'den iyi bir sezon geçirmiyor. maçın dallas'ta olmasını da göz önünde bulundurursak kolay seçim olmuş.

ilk 5e seçilecek oyuncuları koçlar belirlicek diye biliyorum ben de.

Adsız dedi ki...

lebron james hakkında detaylı bir yazı yazabilir misiniz?

Unknown dedi ki...

bu kadar sakatlik olan allstar'da gecen seneki performansiyla hidayet'in hic secilme ihtimali yok muydu, bilenler yorum yapabilir mi?

cenar dedi ki...

ilk 5 cıkardı hidayet ben sana sölim

Unknown dedi ki...

ilahi adalet mi işliyor ne?
dışarda kaldığına üzüldüğümüz bütün adamlar girdi ..

Major dedi ki...

böyle all star olmaz olsun

Adsız dedi ki...

bu ne ya kimse kalmamış. Josh Smith de hala alınmamış pes