BIY AD

7 Şubat 2010 Pazar

Jöle Tasarrufu

Daha yeni izleyebildiğim Nuggets-Lakers maçında Chris Andersen'in saçlarını görünce bir an şaşkınlık yaşadım. Çok uzun süre sonra bir kutu jöle kullanarak saçlarını havaya dikmemiş Chris Andersen. Hatta kendisine sorulduğunda da "Ekonomi kötü, ben de böyle tasarruf yapıyorum." diye espri yapmış.

Ayrıca bu geceki maçta NBA TV'de gördüm, yine jöle kullanmamıştı. Çok garip geliyor bu saç stili, eski haline çok alışmışım. Acaba yavaş yavaş saçları dökülmeye başladı da ondan mı kesti jöleyi?

6 FARKLI FIKIR:

Oğuz Öztürk dedi ki...

Bu adama 2k10'da uyuz oluyorum :)

Unknown dedi ki...

nce krilenkoya özenmiştir.. krilenkonun berbat saç modeliyle harkalar yarattıını görünce acaba işin sırrı saçtamı demiştir..

Adsız dedi ki...

Bence cinslik olsun diye sürmemiştir. Baksanıza adam jöle sürmedi diye millete dert olmuş. Teorilerin bini bir para. Sizi google translate ile çevirip kıs kıs gülüyor "şimdi onlar düşünsün" diyordur.

Adsız dedi ki...

Bir kutu necipbey jöle gönderelim, müptelası olur..

angelina617 dedi ki...

bnce bu saç stiliyle çok daha sexiii

Onder dedi ki...

lakers macini izlerken spiker chris andersen in joleyi evde unuttugunu soyledi (. belki lakers macini kazanip ugur geldigi icin utah macindada surmemis olabilir ama utahda fena tokatladi o yuzden tekrardan jole surebilir birdmanimiz (.