BIY AD

8 Şubat 2010 Pazartesi

LeBron vs Dwight - McDonald's Reklamı

Bu reklamın Super Bowl'da yayınlanacağını duyurmuştum daha önce. Buyrun:


Link

Bence güzel olmuş. "Öğle yemeğimizi alıyor." cümlesine güldüm örneğin. Buna ek olarak, sonda Majesteleri'nin kullanılmamasının nedeni LeBron ve Dwight'ın onu tanımama gibi bir ihtimalleri olmaması mı (sank Bird'ü tanımıyorlar da!) yoksa Jordan'ın aşırı miktarda bir para talep etmesi mi acaba? Ayrıca şu aşağıdaki Nike reklamından aparmışlar biraz ama bence daha başarılı bir yapım olmuş:


Link

6 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

rezalet olmuş. nba live'daki smaç yarışmalarından farksız. gerçekçi olmasını beklemiyorum ama böyle absürd olması da saçmalık. lebron'un powerade reklamı, kobe'nin hyperdunk'ı, jordan ve bird'ün mcdonalds reklamları da gerçek değildi ama saçma derecesinde de değildi. demek istediklerimi tam anlatamadım ama felaket abartı olmuş. en azından izleyen bi insanın ''acaba?'' dedirteceği şeyler olmalıydı. lebron'un powerade ve kobe'nin araba üstünden zıpladığı reklamlar buna cuk oturuyor.

tolga dedi ki...

bence güzel olmuş :)) sonuçta reklam arkadaşlar çok fazla birşey beklememek lazım :)

BMamba dedi ki...

carter,jefferson reklamı on basar :D en azından daha gerçekçi

Adsız dedi ki...

jordan, bird reklamında şutların girmediğini biliyoruz ama bilgisayar oyunlarıyla sanki şutlar giriyor gibi göstermemişler, tabi ki o dönemin teknolojisi sebebiyle de olabilir. ama bu reklamda öyle bir oynama yapmışlar ki baştan sona sanal olmuş. reklam da olsa abartmak ta gerekse, böyle bilgisayar oyunu seviyesine getirmemek lazım.

Ömer dedi ki...

enfes olmus bence. hareketler, laflar, mimikler vs. mukemmel otesi.

Howard'in yapacaklari smaclar sirasinda "no jump shots" demesi de baya guldurdu. :D

aylak dedi ki...

dwight howard'ı koyarak hata yapmışlar wade ya da kobe daha iyi giderdi lebron'un yanına.ayrıca böyle fantastik smaçlar attıkları bir reklamda julius erving çıksa sonda çok daha anlamlı olurdu benim açımdan