BIY AD

7 Şubat 2010 Pazar

Roy da All-Star'da Yok

Önce Chris Paul ameliyat olduğu için All-Star'dan çekildi, şimdi de Brandon Roy yaklaşık 1 aydır süren sakatlığı hala tamamen iyileşmediği için gelecek haftasonu oynayamayacağını açıkladı. Chris Paul'den boşalan yer için bir anket açmıştım sonuçları aşağıda. Bence de Kidd alınsa güzel olur. Hem All-Star'ın Dallas'ta düzenlenmesi, hem de Kidd'in affını isteyen Roy gibi bir guard olması nedeniyle doğru seçim olur. Onun yerine Monta alınırsa da çok itiraz etmem, hatta belki de Kidd'den daha çok hakediyor oyunuyla ama Kidd'in vereceği pasları izlemeyi tercih ederim.

2 FARKLI FIKIR:

Unknown dedi ki...

Bence monta haketmiyor asla..
sadece kendi istatistiklerine çalışmak all star için yeterli olmaz... öyle maç başında 30 şut kullan 30+ sayı yap sonrada all star ol ama takımın maçı kaybetmiş olsun... cık...

kidd tamamen katılmalı olduğu için katlmalı..

bahtiyar dedi ki...

@artçı

bence de kidd alınsın ama monta haketmiyor demek haksızlık olur. bu adam neredeyse 48 dakika oynamak zorunda kalıyor her maç, ve maç başına 26.2 sayı, 4.2 rebound, 5.4 asist, 2.15 top çalma ortalaması yapmış. istatistiğe oynamaması için takımın bir sistemi ve hedefi olması lazım, gsw'da bunlar olmayınca doğal olarak oyuncular kendilerini ön planda tutmak isteyecektir. ayrıca dünya'da kendi istatistiğini düşünmeyen oyuncu diye birşey duymadım. o zaman kidd'de triple double peşinde koşuyor her maç derim. son olarak maç başına kullandığı şut sayısı 22.2, 6 kişi oynayan bir takım için gayet makul bence. ha serbest atışları da saydıysan bilemem.