BIY AD

10 Şubat 2010 Çarşamba

Yarım Çıplaklığıyla: George Hill

Hatırlarsanız Greg Oden'ın çıplak fotoğrafları bundan 2-3 hafta kadar önce internete düşmüştü. Şimdi de Spurs'ün guard'ı George Hill aynı olaydan müztarip oldu. Oden gibi onun da eski kız arkadaşı sızdırmış fotoğrafları. Domino efekti var zanendersem, bundan sonra Shaq'ınki çıkarsa şaşırmam.

Oden'ınkiler sansürsüzdü ancak Hill'in resimleri sadece sansürlü halde düşmüş internete yanılmıyorsam. Spurs'ün avukatları resimleri sunan thedirty.com'a bir uyarı mektubu göndermiş. Ancak sitenin avukatı da geri gönderdiği mektupta, thedirty.com'un bu fotoğrafları yayınlamaya hakkı olduğunu yazmış. Sitede de zaten "Spurs, kusura bakmayın bu resimler buradan kalkmayacak." yazılmış durumda. Spurs'ün bu çabası aslında olayı daha da büyütüp, daha çok kişi tarafından duyulmasına neden oluyor. Yani LeBron'un üzerinden basılan smaç olayında Nike'ın yaptığı hatanın aynısı...

Ayrıca Hill'in çıplak fotoğraflarına ek olarak, kız arkadaşına attığı seks içerikli mesajlar da var efendim. Gerçi mesajlar bana göre daha bir kabul edilebilir sonuçta ama gerçekten Oden'da yazdığımı tekrarlıyorum. Niye ünlü bir sima, çıplak fotoğrafını çekip kız arkadaşına yollar? Biraz ileri görüşlü olmak çok mu zor?

Fotoğraf için tık
Mesaj için tık
Mesaj 2 için tık
Komple fotoğrafların olduğu site için tık

2 FARKLI FIKIR:

tolga dedi ki...

abi nasıl bir fantazi var bunlarda ya niye çıplak resmini çekip yollarsın ki :S

Adsız dedi ki...

I've been looking everywhere for this! Thank goodness I found your site on Yahoo.

Thank you!