BIY AD

7 Mart 2010 Pazar

7 Mart Programı

7 Mart Pazar 19:00 (NBA TV) / Philadelphia 76'ers - Toronto Raptors
7 Mart Pazar 21:30 (NTV Spor banttan 00:30) / Los Angeles Lakers - Orlando Magic
8 Mart Pazartesi 01:00 / Houston Rockets - Detroit Pistons
8 Mart Pazartesi 03:00 / Washington Wizards - Boston Celtics
8 Mart Pazartesi 04:00 / Oklahoma City Thunder - Sacramento Kings
8 Mart Pazartesi 05:30 (NBA TV) / Portland Trail Blazers - Denver Nuggets

6 maçın 3'ü yayınlanıyor. Güzel bir gece NBA severler açısından. Ama yine Pazar gecesi, yine büyük bir maç ve yine NTV Spor 3 saat gecikmeli olarak banttan veriyor. Belki gece ayakta kalacaklar için güzel olabilir çünkü maçın sonu tam Oscar ödül töreninin başlangıcına denk gelecek. Aslına bakarsanız Magic-Lakers maçının saatinde dışarıda olacağım için benim açımdan da güzel oldu NTV Spor'un banttan vermesi ama bu doğru yaptıkları anlamına gelmiyor. Keşke şu büyük maçları canlı yayınlasalar.

Philly-Toronto maçında ligin en kötü savunma yapan, ribaund konusunda en aciz takımlarından 2'si karşılaşıyor diyebiliriz. Bosh'un büyük ihtimalle oynayacak olması, maçı daha bir izlenilir hale getiriyor. Raptors'ın, zayıf rakibini yenmesini bekliyorum ama tabii Bosh'un ne kadar sağlıklı olacağı da soru işareti. Bileği iyileşmiş olsa da, hastalığı nedeniyle halsiz düşmüş olabilir.

Magic ise evinde, kötü giden Lakers'ı konuk ediyor ve favori konumundalar kağıt üzerinde. Tabii Lakers'a karşı ne kadar favori olunabilirse... Kobe uzun süren kötü gidişini Grizzlies'e karşı kırmıştı ancak bu onları mağlubiyetten kurtaramamıştı. Ardından da Bobcats'e karşı sadece 83 sayı üretmeleri Phil Jackson'ın sabrını taşırmıştı ve Gasol'ü eleştirmişti maç sonunda. Bugün daha diri ve aklı başında bir Lakers izleyeceğiz büyük ihtimalle. O yüzden kağıt üstünde Magic favori dursa da, ibrenin tam ortada olduğunu söylemeliyim.

0 FARKLI FIKIR: