BIY AD

8 Mart 2010 Pazartesi

Nedir Bu Blazers'ın Çektiği?

Bu sezon Portland Trail Blazers'ın başına gelenler, pişmiş tavuğun başına gelmemiştir herhalde. Oden ve Przybilla'nın yaşadığı diz kapağı sakatlıklarını bilmeyen yoktur ama onun dışında da pek çok sakat verdiler sezon boyunca. Hatta bir özetini şurada yazmıştım. Bütün bunların üzerine, ameliyat olup diz kapağı bağları onarılan Przybilla Cumartesi günü evinde duşa girerken kaymış ve düşmüş. Diz kapağı bağları yeniden yırtılmış. Tekrar ameliyata girmesi gerekiyor yani tecrübeli pivotun. Toparlanması aşırı zor olacak diye düşünüyorum, nitekim tam iyileşmeyen bağların yeniden kopması sonucu, yeni iyileşme süreci herhalde çok daha uzun sürecektir.

Şaka gibi bir sezon geçiyor gerçekten Portland'da. Hidayet'in o takıma cuk oturacağını düşündüğümü defalarca kez yazmıştım ama iyi ki gitmemiş. Baksanıza resmen lanetli Blazers takımı. Gelecek sezonu Oden ve Billa başta olmak üzere hepsi sağlam geçirirler inşallah.

Ek not olarak, Blazers'ın pivotlarının sezonu kapamaları nedeniyle takıma kattığı Camby de birkaç gün önce bileğini burktu. Hatta bundan 15 gün kadar önce de bileğini burkup 1 maç kaçırmıştı, bu sefer diğer bileğinden sakatlandı. Aynı bilek olsa herhalde rahat 2 hafta kaçırırdı diye düşünüyorum.

4 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

Camby'i de sakatlandı galiba dün oynamamış.

sabonis dedi ki...

evet onunki ufak birşey diye yer vermedim ama madem söyledin, ekleyeyim.

JacK dedi ki...

bence bi buyucu bulup takima yapilan buyuyu bozdurmalari gerek yada deve balina flan kesmeleri lazim yoksa bu is bole yurumez takima trade'le uzunlar gelmek istemez nedir abi belli bi boy ortalamasinin ustune diye direk buyuyu yapmis artik birisi bozdurmalari lazim sart yani :)

Adsız dedi ki...

Böyle durumlarda denecek şey bellidir;

- bir hamama gitsinler takım olarak.

Ama olay hamamlıktan çıkmış gibi. Deri değiştirmeleri falan gerekecek.