BIY AD

7 Temmuz 2010 Çarşamba

LeBron Takımını Canlı Yayında Açıklıyor

Perşembe gecesini Cuma sabahına bağlayan gece, Türkiye saatiyle 04:00'da, ESPN'den naklen yayınlanacak LeBron'un yeni takımını açıklaması. Üstelik tam bir saat sürecekmiş. Herhalde pek çok soru cevaplayacaktır hem açıklamanın öncesinde hem de sonrasında. Başka türlü kekeme bile olsa maksimum 20 saniyede sürer bir takım ismi söylemek çünkü. Bu LeBron çılgınlığına içten içe gıcık olsam da, delicesine rating yapacaktır ESPN. Eh rating demek, doğru bir karar demek kanal açısından bakıldığında. Örneğin ben bile bu açıklama gece 4 yerine 12'de yayınlanıyor olsa açıp bir bakardım herhalde. Meğerse ESPN, LeBron'un takımlarla yapacağı transfer görüşmelerini de yayınlamak için devreye girmiş ancak Cavs sürpriz bir şekilde Celtics'e elenince bu konudaki görüşmeler sona ermiş.

Uzun zamandır LeBron'u kapma yarışında pek şans tanınmayan Cavs şu sıralarda favori konumuna geçti. Ancak LeBron'un kafasında 7 yıldır etrafına doğru parçaları yerleştiremeyen Cavs'in iyi bir takım kurup kuramayacağına dair soru işaretleri varmış. Ben de bu konuya bir süre önce değinmiş ve Ferry'i eleştirmiştim. Bence ayrılması için en geçerli sebep bu. Ancak Cleveland'ın da şöyle bir avantajı var. Altı yıldır LeBron'un yaşadığı, bir dediğinin iki edilmediği (gerçi nerede bir dediği iki edilecek ki?), kulüpte alınan kararlarda söz sahibi olabildiği bir yer Cleveland.

Ben hala Nets veya Clippers'a gitmesini istiyorum. Ama bunların ihtimalinin bir hayli zayıf olduğunun da farkındayım.

13 FARKLI FIKIR:

G. dedi ki...

Şimdi olur molur belli olmaz ama ben Clippers ihtimalini çok düşük görüyorum.Clippers şehirde her zaman 2 numara.Lebron bir şehirdeki 2 numaralı takımda oynamak istemez,ayrıca Kobe'de var orda.

Adsız dedi ki...

takımını açıklayacak demiyor ki nba planlarını diyor?

Adsız dedi ki...

bu kadar tantana boşa,adam cavs de kalcak

Adsız dedi ki...

Eğer Clippers a giderse Baron Davis/Eric Gordon/LBJ/Blake Griffin/Chris Kaman beşinin LA'in 2 numarası olacağını hiç zannetmiyorum

mucho dedi ki...

LeBronu almak isteyen takımın önce Bosh ile anlaşması gerekir. Fakat sanırım bosh'da beklemede. Oda wade'in nabzını yokluyor gibi. Gönlüm kesinlikle New Jerseyin Bosh+ bir superstar alması yönünde.

Onur dedi ki...

Şu an espn de ki habere göre Miami Wade ve Bosh ile anlaşmış sıra Lebron da artık.

melo59 dedi ki...

inş. cavs da kalmaz bıkkınlık geldi artık her sene müthiş sezon kötü play off

xenith dedi ki...

yahu cleveland'da sahip olduğu takımın en azından aynısını ligdeki hangi takıma gitse olur.nyk bile kadro kalitesi bakımından bence cleveland'dan daha iyi. devre ortasında curry'i de postaladılar mı bu sene bile şampiyonluğa oynayabilirler hatta curry bile lbj gelişiyle çoşabilir.
james lütfen cleveland'da kalma :))

Adsız dedi ki...

Bu nedir ya! NBA bu kadar kısırlaştımı arkadaş. Sanki 3-5 tane oyuncu var onlar üzerinden dönüyor tüm organizasyon. Hatta ESPN bilmesem Lebron gizli sahibi diyecem. Cavs'ta kalırsa bir maçını bile izlemem daha. Gereksiz yere o kadar haber heycan ayıptır. Gitsin işte Nets'e.

Adsız dedi ki...

jared dudley'nin twitterda yazdigina gore kaynaklari lebronun knicks'e gidecegini soylemis:)

oscar dedi ki...

öfff. bu ne ya. yok 3 bolumlu dizi ceksin acıklamalarını. alt tarafı transfer yapıcak bi oyuncu. gittigi takımda da bakalım sampiyonluk görebilecekmi.

Adsız dedi ki...

knicks'de lebron - amare - chris paul üçlüsünü izlemeye hazır olun diyorum sadece.

wbb1905 dedi ki...

new jerseye gidecek hala iddalıyım