BIY AD

4 Ağustos 2010 Çarşamba

Bırakın Yaram Kahnasın

Hafif Fotomaçvari bir başlık atalım ki haberin içindeki sinir bozucu etki azalsın. Bir insan evladı yönetiminde bulunduğu takıma ne kadar zarar verebilir ki diye düşünüyorum, David Kahn bu konuda her bir hamlesiyle ufkumu genişletmeye devam ediyor. Önce Darko, ardından Jefferson, ardından Ridnour ve daha niceleri... Son 2 ayda yaptığı saçmalıkları sıralasak buradan Minnesota’ya yol olur. Ancak son bombasına değinelim biz. Geçtiğimiz hafta Sessions-Hollins karşılığında Cavaliers’tan Telfair-Delonte ikilisi takas edilmişti. Ancak gelen son haberler Delonte’nin serbest bırakıldığı ve Telfair’in de takas edilebileceği yönünde. Mevcut kadroda, geniş rotasyonda Delonte ve Telfair’in forma şansı bulamayacağını mı düşündü kimbilir… Şaka bir yana düşünüyorum düşünüyorum aklım almıyor bu hamleleri. Halihazırda kadrondaki tek 2 numara Ellington iken ve sen, Delonte gibi Minnesota’da 1 numaranın yanı sıra, şutör guard da oynayabilen ve bu boşluğu fazlasıyla doldurabilecek bir oyuncuyu takas etmişken, pat diye serbest bırakıveriyorsun. Akıl alır şey değil. Üstüne bir de muhtemel Telfair kaymağı, hem de Flynn’in sezon açılışını kaçırması söz konusuyken… Takımdaki oyun kurucu sayısı çift hanelerdeyken bir anda Ridnour tek başına kaldı. Minnesota taraftarı önümüzdeki sezon salona kafada huniyle gelirse şaşırmam.

2 FARKLI FIKIR:

basket2.com dedi ki...

nedeni şu westin kontratını 4.6 milyon dolarlık ancak sadece 500 bin doları garanti kapsamında. Böylece 4.1 milyn dolar kara geçmiş oluyorlar kötü bir hamle kesinlikle değil

ESKENES dedi ki...

O zaman mesela Shannon Brown'ı Nets'in elinden kapabilmek adına elleri güçlendi diyebiliriz. Yahu kim kaldı ki free-agent piyasasında kimin için cap boşaltıyorlar, işin saçma bulduğum tarafı da bu zaten. Serbest oyuncu alacaklarsa da bunun için Delonte'yi yollamaya gerek yoktu, çünkü o kontratla birlikte de ligin en esnek capine sahip takımlarından biriydiler. Kaldı ki mevcut piyasada Delonte'den daha iyi bir adam mı var o pozisyon için.