BIY AD

27 Ekim 2010 Çarşamba

Carmelo ve Kabak Tadı

LeBron'un yıllarca konuşulacak kararını verip Miami'yi tercih etmesinden sonra medyanın gözü bi' anda "takımdan ayrılabilirim" diyen Carmelo'ya döndü. Sürekli Carmelo Anthony'nin dedikoduları dönmeye başladı. Önce Chris Paul, Carmelo Anthony, Amare Stoudemire üçlüsünün New York'ta buluşmak için sözleştiği yazıldı. Daha sonra New Jersey ve Chicago'nun devreye girdiği yazıldı. Bulls'un Carmelo için Noah'ı gözden çıkarmaması ve kontratını yenilemesi haberiyle birlikte Carmelo haberleri yavaş yavaş kabak tadı vermeye başladı.

Carmelo Anthony kesinlikle ligin en değerli hücum silahlarından. Çok fazla silahı var oyunun hücum kısmında. Sırtı dönük oynayabiliyor, dışarıdan şutu var, içeriden güçlü bitirebiliyor... Yani demek istediğim her takımın kadrosunda görmek isteyebileceği bir isim ve sezon sonunda kontratı bitiyor ve Denver'ın 3 yıl 65 milyon dolarlık über teklifini kabul etmedi. Anladığım kadarıyla Denver'da şampiyonluğa gidebileceğine dair inancını kaybetmiş ve yeni bir heyecan arıyor ve bence all-star arasına kadar takas olmasını bekliyorum. New Jersey ve New York'un ciddi şekilde de ilgilendiğini biliyoruz Carmelo'yla.

Kendisi her ne kadar "sadece başlayacak sezona konsantre oldum ve sezon için oldukça hazırlıklıyım" dese de bir yandan aklının seçeceği takımda olduğunu tahmin etmek zor değil.

3 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

"Lebron'un yıllarca konuşulan kararını verip" yanlış olmuş biraz. yıllarca konuşulması için erken değil mi biraz?

Tolga dedi ki...

Zannediyorum ki yıllarca derken geçtiğimiz yıllar kastedilmiş . 2010 Off-season'ı gündemi birkaç yıl meşgul etmişti hatırlarsanız :)

Doğuş dedi ki...

@Tozo
kesinlikle. yıllardır beklenen kararını verip demek daha doğru olacak sanırım.