BIY AD

25 Ekim 2010 Pazartesi

Jerry Stackhouse Miami'de

Kuşkusuz Miami Heat'in planlarında takıma bir yaşlı oyuncu daha katmak yoktu . Zira kadroyu belirlemiş bir şekilde sezona hazırlanırken sadece ufak taktiksel hamlelerde pürüzler kalmıştı . Ta ki Mike Miller'ın Ocak ayına kadar basketboldan uzak kalacağı açıklanana kadar .

Ana 3 parçanın yanına monte edilen isimlerin başında gelen Mike Miller'ın sakatlığı üzerine Riley planda bir aksama olacağını anında farketmiş olacak ki gözünü tekrar free-agent pazarına çevirdi ve daha önce de gündemine aldığı Jerry Stackhouse'u aynı gün içinde kadrosuna kattı . 2000'li yılların başında ligde fırtına gibi esen Stackhouse tıpkı o dönemde takım taşıyan diğer birçok süperstar gibi şu sıralar görev adamlığı sıfatını taşıyarak geldi bu takıma . Ancak çoğu 35 yaşındaki oyuncunun aksine Stack hala oyuna katabileceği bir şeyler olduğunu geçtiğimiz sezon Bucks forması altında bizlere göstermişti . Sadece 20 dakika sahada kalarak elde ettiği 8.5 sayı ortalaması ve takıma kattığı tecrübeyi de düşünürsek onun bu zamana kadar takım bulamaması bence çok büyük bir hataydı zaten .

Elbette ki Stackhouse'dan Mike Miller kadar katkı vermesini bekleyemeyiz . Fakat Riley yine yapabileceğinin en iyisini yapmış gibi görünüyor . Tahminim Stack yine maç başına 15 dakika civarı bir süre alacaktır . 2 defa All-star olmayı başarmış , yıllarca takım sürüklemiş hatta bir sezon sahaya çıktığı 80 maçta 29.8 ortalamayla tabiri caizse lige damga vurmuş bir oyuncunun da şampiyonluk arzusunu asla küçümseyemeyiz . İşte bu sebeple önümüzdeki sezon o kısıtlı süresinde bile herşeyini ortaya koyan bir Jerry Stackhouse izleyeceğiz gibime geliyor .

0 FARKLI FIKIR: