BIY AD

24 Kasım 2010 Çarşamba

24 Kasım Programı

25 Kasım Perşembe 02:00 / New York Knicks - Charlotte Bobcats
25 Kasım Perşembe 02:00 / Milwaukee Bucks - Cleveland Cavaliers
25 Kasım Perşembe 02:00 / Philadephia 76'ers - Toronto Raptors
25 Kasım Perşembe 02:30 / New Jersey Nets - Boston Celtics
25 Kasım Perşembe 02:30 / Miami Heat - Orlando Magic
25 Kasım Perşembe 03:00 / Detroit Pistons - Memphis Grizzlies
25 Kasım Perşembe 03:00 / San Antonio Spurs - Minnesota Timberwolves
25 Kasım Perşembe 03:00 / Dallas Mavericks - Oklahoma City Thunder
25 Kasım Perşembe 03:30 / Golden State Warriors - Houston Rockets
25 Kasım Perşembe 04:00 (NBA TV) / Chicago Bulls - Phoenix Suns
25 Kasım Perşembe 04:00 / New Orleans Hornets - Utah Jazz

Dün gece deplasmanda Lakers'a mağlup olarak Batı turnesine kötü bir başlangıç yapan Bulls, NBA TV'den yayınlanacak maçta Arizona'da galibiyet kovalayacak. (Bu arada ilginç bir detay; dün gece bütün maçları ev sahibi takımlar kazandı.) Rose-Nash kapışması karşılaşmayı izlemek için güzel bir sebep gibi duruyor. Ayrıca gecenin en önemli maçı konumunda olan Heat-Magic karşılaşması da kaçırılmaması gereken maçlardan biri bence. Özellikle şu sıralar önüne gelene kaybeden Heat'in sezonun ilk maçlarından birinde mesaj vermek adına fark attığı Magic, bu maçı cevap maçı olarak ilginç bir skora taşıyabilir. Zaten aralarındaki Florida rekabeti medya aracılığıyla inanılmaz boyutlara ulaştı, sezonun en çok ilgi gören düellosu konumuna getirildi. O sebeple maçtaki atmosferin de nasıl olacağı merak konusu. Son maç 13'de 1 atarak saç baş yolduran Wade'in de kendine gelmesi için güzel bir fırsat olduğunu söyleyebiliriz.

3 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

Cok alakasız olucak ama nba tv de ki commerciallardan biri hatta linki burda http://www.youtube.com/watch?v=cO2TGmZMj9s calan sarkıyı bilen var mı bu amerika versiyonu sanırım turkiyedeki nba tv de baska bir sarkı calıyor

Adsız dedi ki...

@adsız

Curtis Mayfield-P.S. I Love You Baby

Adsız dedi ki...

Hayır dikkat ederseniz sorum vidyodaki sarkı ne deil bu vidyonun aynısı turkiyedeki nba tv de var ve farklı bir sarkı calıyor onu soruyorum biraz alnegirli bi soru :)