BIY AD

13 Kasım 2010 Cumartesi

Günlük Tahminler - 12 Kasım

John Wall 30. Sayı + Asist Alt (Betsson)

Genç yıldız profesyonel kariyerine müthiş bir giriş yaptı. Son maç yaptığı triple double da moralini epey yükseltmiştir. Wizards'ın bu geceki rakibi Bobcats ve Bobcats ligin en düşük tempoda oynayan takımlarında başı çekiyor. Ayrıca takım savunmaları da hiç fena değil. Arenas henüz gerçek Arenas gibi bir performans sergilemedi. Belki Wall'un takımdaki liderliğini kabul etmiş gibi görünüyor ama şut denemekten çekinecek veya skor üretme konusunda geri planda kalacak bir isim kesinlikle değil. Arenas'ın bu girişkenliği de Wall'u olumsuz etkileyebilir. Çok fazla serbest atış çizgisine gidememesi durumunda Wall'un bu gece Charlotte karşısında açılan bareme ulaşamayacağını düşünüyorum. Herkese bol şans...

Griffin -1 Sayı (Betsson)

Bu gece Clippers adına Eric Gordon'ın oynamama ihtimali var. Baron Davis ve Kaman ise kesin oynamayacak. Yani Griffin muhtemelen takımın ilk skor opsiyonu olacak. Detroit pota altını da hesaba kattığımızda bu maçta pek zorlanmayacağı olası. Detroit'te ise son zamanlarda pek ön plana çıkmasalar da Clippers savunmasında skor üretme potansiyeline sahip çok isim var. Bu şartlar altında Griffin'in Stuckey'den en az 2 sayı daha fazla atacağını düşünüyorum.

NOT: Tahminlerimizin oluşturacağı olumlu veya olumsuz durumlardan KP ailesi olarak sorumluluk kabul etmeyeceğimizi ve Türkiye'de yasal olmayan sitelerdeki bahisleri yurt dışındaki okurlarımız için değerlendirdiğimizi belirtmeliyim.

0 FARKLI FIKIR: