BIY AD

9 Kasım 2010 Salı

Günlük Tahminler - 8 Kasım



Joe Johnson 27.5 Sayı + Asist Alt (Betsson)

Dün Phoenix karşısında üst düzey bir performans sergileyen Joe Johnson'a bu gece Orlando'ya karşı yukarıdaki gibi bir barem açılmış. Geçtiğimiz sene playofflarda Orlando'ya karşı çok kötü maçlar çıkarmıştı Joe Johnson ve belki hatırlarsınız taraftarlardan da büyük tepki almıştı. Atlanto şimdilerde o görüntüsünden çok uzak belki ama Orlando hala ligin iyi savunma yapan takımlarından. Dün gecenin yorgunluğunu da hesaba katarak Joe Johnson'ın 27 sayı+asist toplamını üretemeyeceğini düşünüyorum.

D.J. Augustin 19.5 Sayı + Asist Alt (Betsson)

Ligin en düşük tempoda oynayan takımlarından biri Charlotte. Lige çok kötü başladılar ve sene başından beri yalnızca Indiana maçında 90 sayı barajını geçebildiler. Geçen seneki gibi hücumda sıkıntı yaşadıkları ortada. Spurs her ne kadar eski savunma sertliğinden uzak olsa da düşük tempoyu kolaylıkla kabullenecek bir takım görüntüsünde. Augustin bu tip maçlarda ön plana çıkabilen bir isim değil ve daha çok Warriors gibi hızlı tempo ve hücum ağırlıklı rakiplere karşı iş yapabiliyor. Tercihim 19 sayı+asisti geçemeyeceği yönünde.

NOT: Tahminlerimizin oluşturacağı olumlu veya olumsuz durumlardan KP ailesi olarak sorumluluk kabul etmeyeceğimizi ve Türkiye'de yasal olmayan sitelerdeki bahisleri yurt dışındaki okurlarımız için değerlendirdiğimizi belirtmeliyim.

0 FARKLI FIKIR: