BIY AD

18 Aralık 2010 Cumartesi

18 Aralık Programı

19 Aralık Pazar 02:00 / Philadelphia 76'ers - Orlando Magic
19 Aralık Pazar 02:00 / Miami Heat - Washington Wizards
19 Aralık Pazar 02:30 / New York Knicks - Cleveland Cavaliers
19 Aralık Pazar 03:00 (NBA TV) / Los Angeles Clippers - Chicago Bulls
19 Aralık Pazar 03:30 / Utah Jazz - Milwaukee Bucks
19 Aralık Pazar 03:30 / Memphis Grizzlies - San Antonio Spurs
19 Aralık Pazar 04:00 / Minnesota Timberwolves - Denver Nuggets
19 Aralık Pazar 05:00 / Golden State Warriors - Portland Trail Blazers

8 maçın oynanacağı Cumartesi gecesinde milli oyuncularımız Memo ve Ersan karşı karşıya geliyor. Gerçi Memo dün pek hazır görünmüyordu, back to back oynamak için düşünülmeyebilir ama oynadığı takdirde bu sezon ilk kez bir Türk oyuncunun takımına karşı oynamış olacak. Ersan ise bu sezon oynayacakları son Utah maçında ilk karşılaşmada yedikleri 21 sayılık farkın acısını çıkartmak için oynayacak.

Ayrıca milli oyuncularımızdan Ömer de sahada olacak. Onu özellikle söylememin nedeni ise kuşkusuz takımın Noah'tan yoksun olarak sahaya çıkacak olması. Ömer'in rotasyondaki yerinde nasıl bir değişiklik yapıldığını hep beraber göreceğiz. Yine bir yıldızından yoksun sahaya çıkacak takımlardan biri de Timberwolves olacak. Zorlu Nuggets deplasmanında bu sene iyi verim aldıkları Milicic'ten yoksun mücadele edecekler.

New York'a gelecek olursak, onlar da Miami mağlubiyetinin ardından ikinci bir şok yaşamak istemeyeceklerdir. Yükselen grafikleri aksasa da Heat maçından önce kaldıkları yerden devam edeceklerini düşünüyorum.

5 FARKLI FIKIR:

Onur dedi ki...

Hmmmmm.. Blake Grifin için izlemeye değer mi acaba ? Karşısında Boozer olacak Noah ta yok. Evet büyük ihtimal coşar Grifin. Oranlara bakmalı bahis için

Onur dedi ki...

cumartesi geceleri açık kanalda maç olmuyo muydu ya??

Adsız dedi ki...

O değil de, hidayet-carter takası diyorlar. Yorumunuz ???

Adsız dedi ki...

Gecenin asıl maçını Orlando oynuyor müthiş bir kumarla bütün seneyi riske ederek Hidoyu yuvaya geri getirdiler bide Lewisi yollayıp arenası getirecekleri konuşuluyor ee hido 4 mü oynayacak yani?

Unknown dedi ki...

hido'nun 4 oynamayacağı çok açık belli oldu phoenix günlerinden. orlando hücumunda 4 numara olarak sırıtmaz ama savunma da yine ezilecek.