BIY AD

17 Aralık 2010 Cuma

Rondo Birkaç Hafta Yok

Bu sezonki ciddi sayılabilecek sakatlık haberlerinden biri de Rondo'dan geldi. Sezona özellikle asist konusunda müthiş başlayan ve daha ligin 2. maçında 24 asistle mantık sınırlarını zorlayan Rondo birkaç hafta parkelerden uzak kalacak. Kasım sonunda da bir sakatlık geçiren ve 3 maç oynamayan Rondo'nun bu sefer daha uzun bir süre oynamaması bekleniyor. Net olarak bir süre açıklanmış değil ancak Celtics genel menejeri Danny Ainge Rondo'nun birkaç hafta oynamayacağını açıklamış.

Celtics'in Paul Pierce'ın son saniye basketiyle kazandığı New York maçının 4. çeyreğinde dizinde burkulma yaşamıştı Rondo. Sakatlıktan döndükten sonra yavaş yavaş ritmini bulmaya da başlamıştı. Ainge ayrıca Rondo'nun yerine Nate Robinson'un ilk beş çıkacağını söylemiş ki asıl korkulması gereken bu Celtics için.

Edit: Ben maçı baştan sona izledim, Knicks maçının sonlarında kısa süreliğine de olsa oyuna döndü Rondo. Ancak zor yürüyordu diyebilirim. Zaten aşağıya koyduğum pozisyonu izlerseniz, Rondo'nun ucuz kurtulduğunu anlayacaksınız. Dört sezon önce bundan daha hafif gibi gözüken bir pozisyonda bileğini burkan Chris Paul, bir ay kaçırmıştı. / Can.

Buyrun video:

Link

7 FARKLI FIKIR:

mustafadoğan dedi ki...

Nate çok daha kaliteli bir oyuncu takım bir basamak yükselecektir potaya bakan bir gardla
Başarın daim olsun nate....

HotSauce21 dedi ki...

Benim hatırladığım bileği burkulmuştu,bi yanlışlık olmasın?

cingözrecai dedi ki...

calderonun amare savunması var yarıldım gece gece yaaa:) bu kadarmı yalancı savunma yapılır be ispanyol... video sonundaki açıdan süper savunma daha belli oluyor:)

http://www.youtube.com/watch?v=PGmOlANxMig

Adsız dedi ki...

Nate e karşı yapılan bu tarafgir yorumu esefle kınıyorum.
Sahada olduğu sürede +- istatistiklerinde ligin en iyi oyuncularından biri kendisi.Belki bir şebek olabilir ama bu onun kötü bir oyuncu olduğunu göstermez...

Onur dedi ki...

Nate istatistiklerde iyimi bilmiyorum ama genelde yaptığı kötü tercihlerle ve sahadaki salaklıkları ile ünlüdür. Celtic te biraz adam olmuş ama eğer PG Nate ise şampiyon olmazsın. gider en kritik zamanda bi mallık yapar. Mesela Jameer Nelson'da böyledir

alphan dedi ki...

Onurcum bunu gidip yüzüne söyle istersen nate in yerse tabi:)

Doğuş dedi ki...

Nate'in savunmasını, saha içi tercihlerini konuşmam bile. şutu girerse kraldır ancak o kadar. fazlası değil.