BIY AD

28 Şubat 2011 Pazartesi

Çalınmayan - Görülmeyen Faul


Link

Miami Heat yenildiği zaman internette bir parti ortamı oluşuyor bildiğiniz üzere. Daha çok LeBron'dan dolayı kaynaklanan bir haz bu. Hele bir de LeBron blok yerse ve son saniyede üçlüğü kaçırırsa daha da coşuyor insanlar. Ama aslında LeBron ve Heat maçı kazanabilirdi hakemler doğru düdüğü çalsalardı. Hubie Brown babamızın bile gözlerinden kaçtığı için göstermek istedim Amare'nin bloğundan önce LeBron'a yapılan net faulü. Carmelo o kadar net bir şekilde koluna müdahale ediyor ki LeBron'un. Zaten Amare'nin bloğundan hemen önce durdursanız videoyu, LeBron'un turnikesinin çembere bile değmeyeceğini görebilirsiniz. Sol kolunun üstüne Melo bindiği için yeterince açamıyor kolunu ve ne açıyı ayarlayabiliyor ne topu çevirebiliyor. Amare dokunmasa bile top panyadan dümdüz boyalı alana düşecek... Fark 1 iken çok kritik bir düdüğü kaçırmış oldu hakemler yani. Sağlık olsun. Bu maçla alakasız bir saçma karar da Lakers-Thunder maçında yaşandı. Kobe'ye yapılan çok net faulde çalınmayan düdük ayrı bir bombaydı ama onun videosunu bulamadım. Zaten o kazananı değiştirmedi, Knicks-Heat maçındaki ise bir taraftan alıp öbür tarafa verdi...

9 FARKLI FIKIR:

tolga dedi ki...

http://www.youtube.com/watch?v=tGskwK5hyMA&feature=player_embedded

bahsettiğiniz kobe olayı bu galiba

Adsız dedi ki...

kobe'nin video şu olsa gerek:

http://www.youtube.com/watch?v=tGskwK5hyMA&feature=player_embedded

metinalifeyyaz dedi ki...

melo'nun hareketi faul ise lebron'a olan nefreti daha da artırmayı planlıyor olmalısınız :)

Era Brown dedi ki...

Sabonis faul olmasi icin kolunu assagi indirmesi gerekmez mi ? Burada temasi yaratan carmelo'nun kolu degil lebronun suta kalkmak icin kolunu yukari kaldirmasi. Carmelonun kolu lebron ile temas haline kadar dik bir konumda duruyor.

Yoksa ben mi kaciriyorum pozisyonu ?

Era Brown dedi ki...

hmm son anda, lebron topu carmelodan kacirmak isterken kendini baltalatiyor. Net faulmus, kacirmisim.

CP3O dedi ki...

LeBron dan nefret etmeme ragmen acik bir faul oldugunu soylemeliyim.Hayret hakemler kolay kolay LeBrona yapilan faulleri kacirmazlardi.

Adsız dedi ki...

o kadar abartılacak kadar net bir faul değil çalınmaması normal bir şey insanlık hali

GrandVizier dedi ki...

SAbonis bu faulde,league passten acıp bir son çeyregi izle new york alehine o kadar sacma sapan fauller calındı ki,amareye cok sacma bir düdük,billupsa verilmeyen cok net bir faul vardı son 3-4 dk icersinde

Adsız dedi ki...

grandvizier aynen katılıyorum.son 5 dakikada newyorku doğruyordu hakemler.hele bir pozisyon varki net basket faul. ama es geçtiler.